Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Őrangyalod áldása - A lehetőségek kapuját kitárja!

Őrangyalod szeretete nyitja a kapukat, áldásával burkol be, körülöleli sorsodat. Az angyali szeretet fényével gyógyítja életed, ezer lehetőség  kapuját nyitva meg neked. Figyelj most lelkeddel, szíved suttogására hallgass, s ha jól figyelsz, az isteni utakra most visszatalálhatsz.

Olyan ajtókat nyit meg most számodra Őrangyalod áldása, mely a változás erőteljes szelét küldi életed unalmas vizeken nyugvó hajójára.

Ezer álom és varázslat fénye csillog a levegőben - Fénysorsod szálait szövik most az égi segítők a jövőben.

Utad tele lesz áldással és szeretettel, csak engedd, hogy Őrangyalod szeretete és áldása most a legmagasabb isteni sorsodig emeljen fel!

Szeretettel: Sándor Judit ~ Angyalkártyáim úgy lettek megalkotva, hogy az Angyalhívó megerősítésekkel az angyali energiák megjelennek életünkben, és segítenek összekapcsolni a Forrás és a Lélek útjával. Olyanok, mint egy mini meditáció, egy angyali energia áldás - mellyel változhatunk, tisztulhatunk és az isteni rezgésekbe emelkedhetünk. Segítenek, hogy összhangba kerüljünk az isteni renddel, és meghalljuk a lélek hangját! - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Új időszámítás – Szeptemberi energiák

A keddi nap Angyal üzenete – A jelen helyzetet az isteni gondviselés vigyázza

A lélektárssal való összeköttetés jellemzői

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.október 09 . ~ szerda

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk