Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Őrangyalod üzenete jelenlegi helyzetedre! - Válassz egy angyalt!

Válassz egyet a 3 angyal közül és ismerd meg Őrangyalod üzenetét, ami életed jelenlegi szakaszában segít Téged!

1-es Őrangyal: Rád mosolyog az élet!


Talán még nem látod a munkád eredményét, de a cél, amerre haladsz és amiért nap, mint nap dolgozol, közelebb van hozzád, mint gondolnád.  Az élet hamarosan rád mosolyog, akkor is, ha most úgy érzed elfáradtál, és reménytelen, kilátástalan a helyzeted. A kitartó munka és hit mindig elnyeri méltó jutalmár, és lehet, hogy nem pont akkor és pont úgy teljesedik be az eredmény, biztos lehetsz benne, hogy mindennek a lehető legjobb vége lesz!

2-es Őrangyal: Most van itt az idő!

Régóta halogatsz egy lépést az életedben, amit eddig nem mertél megtenni. Lehet, hogy most is kifogásokat keresel. De eljött az őszinte szembenézés ideje: mit is akarsz valójában. Ideje halogatás helyett a cselekvést választani, és őszintén felvállalni azt a döntést, amit már régen meg kellett volna hoznod! Az idő megy, és nem minden kapu marad a végtelenségig nyitva. Most van itt az idő, hogy megváltoztasd az életed!

3-as Őrangyal: Hamarosan megtudod a választ!


Tanácstalan vagy és nem vagy biztos valamiben, arra vágysz, hogy a lelked hangosabban szóljon hozzád és egyértelmű legyen az irány. Hamarosan titokzatos, de egyértelmű módon érkezik meg a válasz hozzád. Csak figyeld az Univerzum titkos jelrendszerét, mely most ismétlődve fogja elküldeni számodra lelked suttogását!

Szeretettel: Sándor Judit ~ Angyalkártyáim úgy lettek megalkotva, hogy az Angyalhívó megerősítésekkel az angyali energiák megjelennek életünkben, és segítenek összekapcsolni a Forrás és a Lélek útjával. Olyanok, mint egy mini meditáció, egy angyali energia áldás - mellyel változhatunk, tisztulhatunk és az isteni rezgésekbe emelkedhetünk. Segítenek, hogy összhangba kerüljünk az isteni renddel, és meghalljuk a lélek hangját! - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


December 25. - Mágikus kapu nyílik - Megálmodhatjuk jövőnk kulcsát!

Spirituális ajándék: EMPÁTIA és TUDATOSSÁG. Derítsd ki te is, ha birtokában vagy ezeknek a vonásoknak!

A varázslatos fa – Tanmese

Vannak olyan emberek, akik nem tudják, hogy mennyire fontos az, hogy léteznek...

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk