Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Októberi energiák - Összhangban az isteni renddel

Összhangban az isteni renddel...ez lehetne október hónap szalagcíme. Szinte minden pillanatban megmérettetünk, képesek vagyunk az isteni renddel összhangban létezni, a bennünk élő lélek hangját valóban tisztelni?

Az isteni rend választása minden nap, minden pillanatában feladat. Lelkünk fényének megőrzése, annak nem feladása a legnagyobb próbatétel lesz ebben a hónapban. 

Nem másokhoz kell igazodni és mások igényeit kiszolgálni, hanem őrizni a belső utunkat. A lélek és az anyag útján kell most egyensúlyra lelnünk, rezgésünket minél magasabban megőriznünk - ez nyitja meg a mennyi kapukat számunkra.

Nagyon szépen nyílnak a beavató utak és energiák ebben a hónapban. Mindenen keresztül tanulhatunk és fejlődhetünk, olyan megértések, felismerések tudnak most születni, melyek felismerésével ősi karmikus minták ismétlését tehetjük most le.


Olyan karmikus kapcsolatok, szálak rendeződnek most a térben, mellyel lélekcsaládunk tagjaival találkozhatuk újra, emlékezetetve, segítve egymást, hogy most ne kövessük el azokat az előző életbeli hibákat, melyek kioldására, meghaladására, kiegyenlítésére most leszülettünk.

Mered-e most Önmagad választani? Mered-e most a bizalmadat, azt az ősi bizalmat visszaadni a Teremtőnek,melytől egyszer elszakadtál. Ki mered-e mondani, még akkor is, ha a fizikai szinten úgy tűnik minden összeomlik és veszetségek érnek: Átadom neked Teremtőm az irányítást, mert tudom, hogy minden az én érdekemben történik, és egy nagyobb jó születését segíti elő a régi összeomlása...?

Ne ragadjatok az anyagban! Ne tévesszenek meg az anyagi világ illúziói... bízzatok az isteniben és mindenetek meglesz ezen a világon!

Mert legnagyobb kincsünk és gazdagságunk a Forrással való tiszta kapcsolatunk, és ez előtt az anyagi világ illúziójának díszeleti is meghajolnak. Így beléphetsz a bőség állapotába is.


Az istenivel való kapcsolódásra sokféle út nyílik, talán az egyik legszebb ebben az őszi hónapban a természetjárás, a természettel való gyógyító kapcsolódás. 

De én szeretem az örömfőzéseket, a meditációt, a napi szertartásokat - aminek legegyszerűbb módja: a reggeli angyalkártya húzás, a napunk megáldására, megszentelésére...

Angyalkártyáim úgy lettek megalkotva, hogy az Angyalhívó megerősítésekkel az angyali energiák megjelennek életünkben, és segítenek összekapcsolni a Forrás és a Lélek útjával. Olyanok, mint egy mini meditáció, egy angyali energia áldás - mellyel változhatunk, tisztulhatunk és az isteni rezgésekbe emelkedhetünk. Segítenek, hogy összhangba kerüljünk az isteni renddel, és meghalljuk a lélek hangját! - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

 Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Benned lakozik a legnagyobb kincs!

A lelkednek terve van Veled: így kövesd belső hangodat!

Ma Gyógyító Buddha nap van - ezzel a mantrával gyógyítsd most életedet!

A szerdai nap Angyal üzenete – Túl vagy a nehezén

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk