Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

2022.09.29. - Szent Mihály Arkangyal napja

Mihály Arkangyal nevének jelentése: aki Istenhez hasonlatos.

Ő az égi seregek vezére, aki védelmezi a fényt a negatív erőkkel vívott harc során. A legfőbb védelmezője és vezetője azoknak, akik a fény terjesztéséért vállaltak feladatot itt a Földön.

Bármilyen területen is érdeklődj a spirituális témák iránt és bármilyen meditációkat és gyakorlatokat végezz, mindig hívd magad mellé Mihály Arkangyalt, hiszen meghívása és jelenléte garancia arra, hogy egyedül a fény és a szeretet energiájának megnyilvánulásai érnek el hozzád.

Mihály Arkangyalt a festményeken mindig karddal ábrázolják. Kardjával nemcsak a gonosz erőket győzi le, hanem megszabadít egészségtelen félelem alapú kötelékeidtől is. Segít abban, hogy a félelmeket legyőzve teremtsünk egy szereteten és bizalmon alapuló új világot!


Fogadd el Mihály Arkangyal Áldását, ha védelemre, támogatásra, iránymutatásra van szükséged. Mihály Arkangyal segít abban is, hogy felismerd életcélodat, és támogat spirituális utad során, segít, hogy életed körülményeit összhangba hozd szíved vágyával és belső igazságaiddal:

"Mihály Arkangyal megáld Téged és szeretteidet. Védelmezi otthonodat és oltalmazó szárnyai alá veszi életedet, munkádat, családodat és barátaidat.

Mihály Arkangyal elvezet életcélodhoz, és segít, hogy betöltsd ennek megfelelő feladataidat, és életed összhangban legyen lelked igazságával.

Mihály Arkangyal támogat, utat mutat, és védelmez spirituális fejlődésed során."


Kérd Őt, hogy burkoljon be fényével és árasszon el az ég áldásaival!

 Hálás szívvel köszönd meg közreműködését, fényét, szeretetét és fénymunkáját!

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Csillagjegyek üzenete - Kinek mit tartogat a péntek 13?

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.április 03. – szerda

A keddi nap Angyal üzenete – Krisztus veled van, s rövidesen csodát tesz veled!

15 idézet, amely megérinti a lelkedet

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk