Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

2022. 09. 25.-Újhold a Mérlegben – A végső átalakulás és gyógyulás kapuja!

A szeptemberi Újhold fokozott energiával érkezik meg életünkbe, és arra szólít fel minket, hogy az egyensúly, igazság, tisztesség szűrőjén keresztül vizsgáljuk meg saját életünket.

A szembesülés most nem lesz kellemes, de mindenképpen szükséges, hogy felszabadítva lelkünket saját erőnk és fényünk igaságát éljük meg.

Az Újhold fénye hatalmas reflektorként helyezi rá fókuszunkat emberi kapcsolatainkra és életünk azon területeire, ahol nincs egyensúly, ahol elfolynak energiáink.

Ha igaznak érzed magadra ezeket a sorokat: túl sokat adtál magadból másoknak, többet törődtél azzal, mit tehetsz meg másokért, hogyan teheted boldoggá őket, elfeledted saját magadat - akkor az Újhold varázslatos energiái most segítenek, hogy visszatalálj önmagadhoz és egy olyan új minőségű életet kezdj kialakítani, ahol már önmagadra is figyelsz, mersz segítséget érni, és el is tudod fogadni azt.

Másokat nem menthetsz meg önmaguktól, csakis saját magadat.

Ne lepődj meg, ha zavart, feszültséget érzel a levegőben…ha harcos kedved támad hirtelen kiállni önmagadért, és mindenkinek a fejére olvasni azokat a dolgokat, amiket valójában te engedtél meg nekik.


Kérlek, ne is hibáztasd magad, csak egyszerűen engedd meg, hogy végre újra önmagad legyél, önmagadért is tegyél, és most húzz egészséges határokat!

Bármi is kerüljön most a felszínre, ne dönts elhamarkodottan. Hagyj egy kis időt, míg elül a vihar. Fókuszálj befelé, kapcsolódj lelkeddel, halld meg saját igazságod, saját belső hangod – és kérlek, most ne hallgattasd el azt.

Ez az Újhold a türelemre szólít fel, és időt ad, hogy mindent alaposan gondolj át és mérlegelj. Ebben nagyszerű segítséget jelenthet Jeremiel Arkangyal támogatása. Akit így tudsz magadhoz hívni:

„Jeremiel Arkangyal, kérlek, adj álmomban útmutatást jövőmet illetően. Segíts, hogy feléledjen bennem a tisztánlátás képessége, és megkapjam a számomra szükséges útmutatásokat, melyek segítségével olyan úton haladhatok, mely a legtöbb fényt és szeretetet hozza el életembe. Köszönöm, hogy segítesz, hogy tisztán emlékezzem és megértsem az üzenetedet.”


Különösen érdemes most Jeremiel Arkangyallal dolgozni, hiszen az Újhold mindig egy új kezdetet is jelöl, ám most az irányok meghatározásában érezhetünk némi zavart, és bizonytalanságot, hogy merre tovább.

Emlékezzünk arra, hogy lelki munkára, energia munkára, meditációra, az angyalokkal való kapcsolódásra tökéletes az időzítés, és ajándékozzuk meg magunkat ezen a napon egy kis spirituális énidővel.

Ez az Újhold a szembesülés ajándékát hozza el nekünk, melyben benne rejlik az átalakulás gyógyító kapuján való belépés is.

Tekints most rá életed azon részeire, ahol kibillentél az egyensúlyból, és nézz szembe bátran önmagad választásának lehetőségével, mert egész életed szabadíthatod most fel egy olyan hibás minta alól, mely elvette erődet.


Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Mikor születtél? Ezzel a rendkívüli tulajdonsággal ajándékoztak meg az égiek!

Ima egy családtagért

A szív teremtő ereje

A szombati nap Angyal üzenete – Szűz Mária melletted áll és segít

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk