Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Szeptember 23.: Őszi napéjegyenlőség – Az Ősz legmisztikusabb napja

Az év egyik legerőteljesebb energiájú napjához érkeztünk, mágikus nap ez, amikor egyenlő hosszúságúvá válik az éjjel és a nappal, emlékeztetve minket poláris világunkra, és az Egység rendjére, melyben a Fény és a Sötét is benne foglaltatik.

Az Univerzum sorsának kereke fordul most, hogy életünkbe meghozz a változás energiáit, sorsunk következő fejezetébe érkeztetve meg minket. Minden nagy változást káosz előz meg, hiszen a káosz segítő energiái dolgoznak a régi nem működő energiaminőségek szétrobbantásáért, megteremtve a helyet az új energiák beáradására.

A fejlődés dinamikája az Univerzum ritmusa szerint történik, inkább a befelé figyelés és a nemcselekvés állapotára szólítva fel minket. Érdemes most befelé fókuszálni és egy hullámra kerülni lelkünk vezérfonalával, hogy az isteni rendet követve simuljunk bele Teremtőnk akaratába.


Ezen a napon lehetőségünk nyílik, hogy kapcsolódjunk az Égi segítők varázslatos energiáival, hogy könnyebben halljuk meg lelkünk hangját.

Új évszak is kezdődik nálunk, megérkeznek az Ősz varázslatos sorsfordító energiái, melyek a következő tanításokat is hordozzák:

-az elmúlás szépségét

-az elengedés szükségességét


-a vég és új kezdet egységét

-a sötétség és fény váltakozását

-tetteink beérésének idejét

Most mindenki azt aratja le, amit eddig tetteivel, szavaival, érzéseivel elültetett. Rosszért rossz, jóért jó jár. Az igazság mindenki számára kiderül, a hamisság álarcai lehullnak, felfedve a színjáték mögött húzódó valóságot. Minden energia. Szavak nélkül is értelmet nyer és kap az igazság. Minden ennek megfelelően rendeződik el és alakul át. Kezdetét veszi a nagy átalakulás, mellyel most valami új érkezik mindnyájunk életébe.


Ott a helyed, ahol a szeretet van. Ott az utad. Minden, ami nem ezt szolgálja, annak búcsút inthetsz.

Ősszel a fény energiái visszahúzódnak, és kezdetét veszi a sötétség uralma. Ettől nem kell félni, ez most az elmélyülés, befelé fordulás időszaka. Amikor számot vethetsz sorsodról, és ennek megfelelően, levonva a tanulságokat haladhatsz valódi életfeladatod útján. A fényt, most önmagadban kell megtalálnod.

Az Őszi Napéjegyenlőség Energia gyakorlata:

Ahhoz, hogy élvezni tud a következő időszak áldásait, végezd el a következő gyakorlatot:


Menj ki a természetbe. Lehet ez egy kis kert, egy park, vagy a közelben lévő erdő. Szánj egy órát arra, hogy egyedül sétálsz és séta közben számba veszed azokat a dolgokat, amik az idei évben történtek veled. Mik azok a dolgok, amikért hálás lehetsz? Köszönd meg a természet, az angyalok, a Föld Anya támogató és segítő energiáit. Köszönd meg az eddig elért eredményeket. Ezzel egyrészt kifejezésre juttatod háládat – ami a legnagyobb teremtő erő. És jelzed az Univerzumnak, hogy készen állsz a következő időszak változásaira. Felkészültél az új dolgok, az új élet befogadására. Békés szívvel, nyugodt lélekkel kapcsolódj a természethez.

Valami most véget ért, hogy kezdetét vegye valami sokkal jobb.

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ferenc pápa elismerte a Teréz anya szentté avatásához szükséges csodát

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 08.28.

A vasárnapi nap Angyal üzenete - A változás idejét éled

Magyar Nyelv és Magyar Könyv Ünnepe

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk