Napi pozitív

Az elme számol, a lélek sóvárog, a szív pedig tudja, amit tud.
Stephen King

Aktuális energiák – Új világrend épül!

Amikor leszülettünk erre a Földre, mindannyian úgy döntöttünk, hogy most itt leszünk és részt veszünk azokban a változásokban, melyek most kezdődnek el, és ebben az évtizedben fognak kibontakozni. Mindannyian részt vállaltunk abban, hogy egy magasabb vibrációra emeljük bolygónk rezgését, és ezzel megteremtsünk egy szebb, fényesebb világot.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ez a világ már létezik...és neked, nekem, nekünk egyetlen dolgunk van csupán: az emlékezés. Az emlékezés, hogy szíved kapuján át választhatsz egy világot, ahol az egység, szeretet, fény rezgései teremtenek és alakítják életünk, sorsunk valóságát.

Most még nagyobb a felelősség mindenkin, hogy valóban a szeretet választását élje a hétköznapok során, ami az együttérzés, alázatosság, kedvesség, egymásra figyelés, segítés és szolgálat formájában jelenik meg és jut el lélektől lélekig.


Az Univerzális törvények szerint amikor új világ épül, akkor le kell bontani a régit. Ez a folyamat már tart egy ideje, ezt ti is tapasztalhatjátok, láthatjátok. És az is igaz, hogy a régi összeomlása előtt a legerősebb a káosz, a sötétség és a kilátástalanság. Éppen ezért most nagyon fontos, hogy mindannyian megérkezzünk önmagunk belső békéjéhez és figyelve másokra, a körülöttünk élőket is támogassuk belső békéjük megtartásában.

Most mindent az energia igazsága alakít…Hiszen minden rezgés, minden energia. És ez az, ami minden lélekhez elér, függetlenül azoktól az illúzióktól, amiket mások akarnak láttatni velünk. Ezért most nagyon fontos, hogy ne kérdőjelezd meg az érzéseidet, és bízz meg azokban.

Hatalmas erő lakik benned, az Univerzum csodálatos létezője vagy, akire a Mindenség számít abban, hogy felismerve saját felelősségét, erejét, közösen, együtt írjunk egy szebb jövőt a szeretet tintájával… ahol minden egyes létzőnek fényes utat szántak!

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál - Erőd, fényed ébredésében, lelki békéd megteremtésében segítenek Neked az Arkangyalok: Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A csütörtöki nap Angyal üzenete – Hallgass az érzéseidre!

9 jele annak, hogy idős lélek vagy

Bibliai üzenet a karácsonyi készülődés idejére! - Őrizd meg a nyugalmadat és a hitedet!

Fogadjunk, hogy Te is rosszul tudod a csillagjegyed!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk