Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

5 ima a bőségért

1.Ima a boldog, bőséges életért

 Ó, Uram, boldogok vagyunk az adományaid által, két kezünk jutalma által, ezért nincs semmi hiányunk. Veled vagyunk; nem vágyunk semmi másra sem a mennyben, sem a földön. Veled leírhatatlanul nagy boldogságot érzünk, amit semmi más nem tud megadni lelkünk számára. Igen, állandóan Benned találjuk magunkat, a kedvedért élünk, s önként lemondunk mindarról, ami kifogásolható a számodra; és még boldogabbá válunk, hogy tudjuk és hisszük, Te, Mennyei Atyánk, irányítod földi sorsunkat. Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, mind most, mind örökké, és örökkön örökké. Ámen!

 

2.A hittel telt bőség imája


 Hiszek Istenben, a Felső Erőben – minden dolog forrásában.

Tudom, hogy az Úr táplál engem és minden teremtett lényt.

Hiszem, hogy ez a Felső Erő minden igényem kielégíti, és minden kérésem teljesíti. Így legyen!

3.A bőség imája


Magasztalni való Isten, Mindannyiunk isteni bizonyossága, isteni menedéke! Hálás vagyok, hogy sarokba állítasz az elkövetett bűn előtt, s gyengeségeim erősségekké, ínségem bőséggé alakítod. Köszönöm nagylelkű ajándékaid, az anyagi javakat, a tanító sorsfeladatokat, a kiapadhatatlan lelki-szellemi gazdagságot, a végtelenbe táruló spirituális fejlődési lehetőséget, a tudást és a bölcsességet. Ámen!

4.Ima Szandalphon arkangyalhoz

 Buzgón imádkozom hozzád Szandalphon, Imádkozók hercege! Eddigi életem neked köszönhetem. Tudom és hiszem, részem van a spirituális birodalomban. Isten bennem van, ezért földi életem egésszé tételéhez érdem szerint kapok tőled segítséget, áldást nehéz körülményeim megoldásához, megpróbáltatásaim elviseléséhez. Ámen!

5.Ima az őrangyalhoz az asztalon lévő bőségért


 Miután tiszteletem adtam az Úrnak, a mi Istenünknek, Jézus Krisztusnak az asztalon lévő edényekért, ételekért, italokért, amelyekben megláttam legfelsőbb szeretetének jeleit, most hívlak téged, az Úr szent harcosát, Krisztus angyalát! Köszönöm, hogy tápláltál engem és családomat. Imádkozom hozzád, szent angyalom, védj meg az üres asztaltól, minden nap tedd elém az Úr akaratát, és adj szerény vacsorát cselekedeteim szent jutalmául, hogy csillapíthassam éhségem, és tápláljam gyermekeim! Ámen!

Késmárki László:Bőségkalauz Így léphetsz a bőség áramlatába Ankh kiadó 2022.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az önelfogadás és önszeretet fontossága

Május 5. – 555- Nyílik a Lélek dimenziókapuja!

Sorsod az indiai karma szerint

Ez október legfontosabb hete: részleges Újholdas Napfogyatkozás! Így tisztulhatsz meg a tűzgyűrű erejével!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk