Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Augusztus 12. – Az év utolsó Szuperholdja – Mérföldkőhöz ér életed

Egy fejlődési ciklus végéhez érkezhetünk pénteken. Erőteljes energetikai lezárásban vagyunk, nem véletlen, hogy a természet is őszi arcát mutatja a nyári helyett: hiszen az energiák szintjén egy régi energetikai korszak lezárásához érkezünk meg lassan.

Az egész év egy hatalmas energetikai kapu: az átalakulásra, a változásra, és a régi nem működő mintáink meggyógyítására és elengedésére - hogy épülni tudjon az Új Világ.

Ha a valódi üzenetekhez akarunk most megérkezni, akkor ne álljunk meg a fizikai síkon látható dolgoknál, hanem ássunk mélyebbre. Mert a valódi válaszokhoz, a támogató erőkhöz ott férhetünk csak hozzá.


A Vízöntő ereje emlékeztet minket most minket arra, hogy van hatalmunk most megtisztulni azoktól a régi sémáktól, melyek választásával saját magunkat zártuk börtönbe. A víz mindig a tisztulás és az átalakulás erejét hozza el, az újjászületés legtisztább élményét, amikor valóban egy új ciklust indíthatunk el az életünkben.

És, ha ez fizikai szinten még nem is fog látszani, higgyék el a kedves olvasók, hogy az energiák szintjén, a lélek lejegyzett sorsának a birodalmában a felszabadulás, a gyógyulás megtörténik.

A legfontosabb, amit most tehetünk: bármilyen nehézséggel és káosszal is szembesüljünk a külvilágban, erre most a válasz legyen egy még erősebb, még intenzívebb, még színesebb vízió.

Ne a düh, ne a harag, ne a félelem.


Egy vízió egy olyan világról, amit a szívedben álmodtál. Még mindig a korszakváltásban vagyunk. Az új világot most építjük. Az építőkövek az építőtéglák: az érzéseink. Ha fénnyel, szeretettel, hittel, bizalommal és együttérzéssel töltjük meg őket, és fenntartjuk az új világ képeit és vízióját: akkor EGYÜTT sikerülhet!

Ne kívülre menjetek most, hanem befelé…az álmaidhoz, a vágyaidhoz kapcsolódj a félelmek helyett.

Minél inkább úgy tűnik, hogy összeomlik a külső világ fizikai szerkezete, te annál inkább őrizd meg annak a képét a szívedben, hogy az új világ már közel van!

Ez most a választás, a döntés ideje is.


A Karma urai figyelnek, és ilyenkor még inkább kérnek minket, hogy az isteni utat, az isteni törvényeket kövessük.

Nem az egyházak által alkotott büntető istenképet…

Hanem az EGY IGAZ TEREMTŐT! Aki mindenkiben ott él, akinek minden létező egyformán fontos, aki nem rekeszt ki, vagy hirdeti felsőbbrendűségét, hanem a szív egyszerű tisztaságát és a szeretet gyógyító erejét hirdeti: Úgy bánj minden létezővel, ahogy azt szeretnéd, hogy veled is bánjanak.

Van elég szeretet és erő benned, hogy meghalld a benned élő isten törvényeit és kövesd azokat?


Most minden, ami nem az Egy Igaz Teremtő tervét szolgálja…az összeomlik.

Ez a Telihold egy gyorsvonat, ami mindenkit az isteni sorsa felé szállít… a kérdés: Te fel mersz-e szállni rá?

Válaszd a békét, a szeretetet – és először mindig Önmagadnál kezdd! - Áldott Teliholdat: Sándor Judit ~ Jóportál

Sokat tehetsz most lelkedért, emelkedettért, életed megváltoztatásáért: végezz meditációkat, kapcsolódj az angyalokkal, menj hangfürdőre, sámándobolásra vagy bármilyen olyan spirituális rendezvényre, mely megszólít Téged. Ha az angyalok világával utaznál, tisztulnál, kapcsolódnál és emelted a rezgéseket , akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvénye Online Workshopon, mely ebben az időszakban vezet végig a lélek beavató, tisztító és teremtő folyamatán. Erről bővebben itt olvashatsz: https://joportal.hu/online-workshop


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2019.március 21. Mérleg Telihold – Újra írhatod sorsodat!

Őrangyalod üzenete szerda estére – A boldogság most rád vár!

2019.október 15. - Avilai Szent Teréz napja – Ha Isten a tiéd, semmid nem hiányzik: Isten egyedül elég!

Mihály Arkangyal üzenete péntek estére – Öröm, elégedettség és hála időszaka jön!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk