Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Július 28. – Újhold az Oroszlánban -Égi kapu nyílása!

A júliusi Újhold az Oroszlán kapu erejével egységben rendkívüli energiával erősíti és mozgósítja a belső fényünket, intuitív oldalunkat, ami azt jelenti, hogy megérzéseink, felismeréseink sokszoros erővel működnek. Éppen ezért az Oroszlán Újhold a nagy felismerések élményét hozza. Váratlan fordulatot jelez.

Elszámolást, leltározást, a régi elengedését és az újnak a kezdetét jelöli.

A mostani időszak az egyik legígéretesebbnek ígérkezik, mivel magában hordozza a spirituális ébredés, és a legfelsőbb szeretet segítő rezgéseit. Könnyen teremthetünk most kapcsolatot lelkünkkel, és felsőbb dimenziókkal. Ráébredhetünk valódi célunkra, életfeladatunkra. Most megvilágosodhat előttünk minden. 


Támogatást kapunk most ahhoz, hogy hozott negatív mintáinkból, és szerepeinkből – amik már nem szolgálnak minket-, kilépve feltárjuk valódi kreatív lényünket. Felismerjük, elfogadjuk és szeressük azt, akik valójában vagyunk. 

Figyeljetek most oda a megérzéseitekre, az ismétlődő jelekre, és álmokra – felsőbb üzenetet hoznak számotokra, mely üzenetek felismerésével lehetőséget kaptok arra, hogy beteljesítsétek életfeladatotokat, és rálépjetek arra az útra, mely a legtöbb fényt, szeretetet és bőséget, szerelmet hozza el nektek!

Mit tegyél, hogy jól használd ezen időszak támogató energiáit?

1.Mivel rendkívül érzékeny leszel és lelkileg nyitott ebben az időszakban, így gondoskodj az energetikai védelmedről. Kérd Mihály Arkangyalt, hogy védelmezzen és vezessen ebben az időszakban.


2.Fokozottan érkeznek hozzád az égi üzenetek, ezért kérd Gabriel Arkangyalt, hogy segítsen tisztán hallani és megérteni a segítő üzeneteket.

3.Kérd az égi vezettetést, hogy tisztán tudj kapcsolódni a most jelen lévő varázslatos erejű energiákkal.

Csodás felismeréseket kívánok Nektek! Kívánom, hogy kapcsolódjatok össze az univerzum legtisztább energiáival és halljátok meg a lelketek hangját! Találjátok meg és szeressétek azt a csodát, akik valójában vagytok. Haladjatok mindig azon az úton, ami a legtöbb fényt és szeretetet hozza el a saját életetekbe és mások életébe is. 

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével! Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az Univerzum üzenete – Nem vagy egyedül!

2016. márciusi előrejelzés: A sejtelmesség és a megújulás hónapja

A szombati nap Angyal üzenete – Mihály Arkangyal Veled van!

Mai üzenet az Univerzumtól ~Hétfő

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk