Napi pozitív

2022.07.26.-08.12. – A Kék Nap újra ragyog – Nyitva a Menny kapuja!

Eljött a pillanat, amire vártunk…

2022 második felének energiái intenzíven ébresztik az emberiséget, csodálatos erejű Újholdak és Teliholdak, majd Mária Magdaléna energiája és az Időn kívüli nap szentséges tere készítette elő az Oroszlánkapu megnyílását, melyben a Szíriusz csillaga – Lelkünk Kék Napja, vezetője, a Mennyek kapuja - egy vonalba kerülve a Nappal, erősítik egymás energiáit. Most egybekapcsolódva Égboltunkon immáron két Nap: az arany és a kék energiájú is árasztja ránk azokat a mennyei fénykódokat, melyek szívünk, lelkünk kozmikus ébredését szolgálják.

Mindezt Szent Anna napján - Szent Anya - Kozmikus Édesanyánk napján.

Kiemelt jelentőségű időszak jön, melyben még többen ébredhetnek, emelkedhetnek és nyílhatnak meg Lelkünk valódi eredetének Forrására, és nyílhatnak meg a lelkükben lévő potenciál teljes kihasználására, felismerve valódi eredetüket, isteni énüket. Az Oroszlánkapu csúcspontja 08.08-án lesz, de erről bővebben írunk majd.

A Szíriusz a lélek evolúciójának vezérlő csillaga, Csillagcsaládunk otthona, akik Égi Mestereinkként szeretnének minket emlékeztetni, ébreszteni a bennünk szunnyadó erőre, és arra, hogy mind Mesterek vagyunk. Kozmikus lények vagyunk, akikben csodálatos képességek rejlenek.

Az Új Világ emberének aktiváló gyémánt fénykódjai most érkeznek . Az Új Világ embere, aki szívközpontúan él, akiben együttérzés és szeretet ébred a Föld összes élőlénye iránt. Tiszteli a Földet és szívében hordja a mennyei lények igazságának emlékezetét. Az Új Világban az emberek a szívükön keresztül képes kapcsolódni a Forrás tervével, és azt élni, azt követni, elengedve az elme, egó alapú, félelem magvú irányítását.


A következő hetekben égi Mestereitek és az angyali világ magasrezgésű lényei kapcsolódhatnak hozzátok : emlékeztetni, tanítani, és gyógyítani jönnek benneteket. A Mestereket nem kívülről várd, hiszen a szívedben élnek. A szíved a kapu, mely hozzájuk vezet…

Segítsd azzal a folyamatot, hogy magasan tartod a rezgésed , tudatosan válaszd a szeretetet, a kedvességet, pihenj sokat, menj a természetbe, igyál sok vizet és folytass vegán táplálkozást. Nyisd meg szíved és állj készen a változásra.

Valóban közeledik a negyedik hullám, de az égiek ébredési hullámról beszélnek , és nem mindegy, hogy meglovagolod ezeket az energiákat, vagy hagyod, hogy maguk alá temessenek

Engedd, hogy a Szíriusz kék energiaörvénye elvigye azokat a dolgokat, amiket nem rezegnek együtt a Lelked tervével , és hagyd, hogy égi magaslatokig emelve elhozza életedbe az univerzális energiák bőségének megtapasztalását, melyben jól-lét, boldogság és EGÉSZség az osztályrészed.


Sokat tehetsz most lelkedért, emelkedettért, életed megváltoztatásáért: végezz meditációkat, kapcsolódj az angyalokkal, menj hangfürdőre, sámándobolásra vagy bármilyen olyan spirituális rendezvényre, mely megszólít Téged. Ha az angyalok világával utaznál, tisztulnál, kapcsolódnál és emelted a rezgéseket , akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvénye Online Workshopon, mely ebben az időszakban vezet végig a lélek beavató, tisztító és teremtő folyamatán. Erről bővebben itt olvashatsz: https://joportal.hu/online-workshop

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Raziel Arkangyal üzenete - Az isteni teremtőerő birtokába jutsz

A pozitív energia kopogtat az ajtódon. Engedd be!

A vasárnapi nap Angyal üzenete - Pozitív változás!

Angyali segítség családi karmaoldáshoz és fiatalságunk megőrzéséhez

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk