Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

A hét energiája – A késlekedés vége

Energetikailag izgalmas és felforgató hét elé nézünk, a héten nyíló Oroszlánkapunak és az hónap Újholdjának már most is érezhető a hatása, ami fokozottan készíti elő azt a nagy energetikai áttörést és változást, ami az augusztusi Oroszlánkapu tetőpontjával ér el bennünket.

Sokan érezhetnek most feszültséget, tapasztalhatnak maguk körül zűrzavart, és elveszettnek, irányvesztettnek érezhetik magukat.

Egy kiút van csak: befelé figyelni, belső fényünkkel kapcsolódni, így találni most rá a bennünk lévő békére. Érdemes a héten meditálni, nagy sétákat tenni a természetben: nyugtató gyógyteákat inni. Figyeljünk most az öngondoskodásra, pihenjünk meg belső szentélyünkben és töltekezzünk annak biztonságos terében.

Tisztán sejlik most fel az irány, merre visz, mutat a Lélek útja. De nem elég utunkat érezni, elképzelni: a földi síkon is logikus tervezésre van most szükség, konkrét lépésekkel, tettekkel a vágyott irányba. Igazságunk kifejezése a földi síkon nagy erővel próbál érvényre jutni, ne álljunk neki ellent. Ne ragaszkodjunk tovább a régi, nem működő rendszerekhez, induljunk el végre tevőlegesen is az új dolgok irányába.


A bátor tettek ideje jött most el, az Univerzum energiái emelhetnek most mindenkit a magasba, akinek van bátorsága, ereje, saját sorsát lelke hangja szerint élni, és tettekre váltani a sürgető belső érzéseket! - Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Engedd, hogy a változásban segítsenek az Arkangyalok - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szombati nap Angyal üzenete – Amit kértél, valóra válik

A csillagjegyek küldetése 2018-ban – Tudd meg mi a te legfontosabb leckéd!

Éld meg az érzéseidet!

Válassz egy színt, ezt árulja el rólad!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk