Napi pozitív

Egy álomnak csak akkor van értelme, ha dolgozunk érte.
Stand Alone film

2022.07.25. - Időn kívüli nap - Spirituális energiakapu nyílik!

A Maják 13 holdhónapból álló évének első napja: július 26-a. Az előző év utolsó napja viszont július 24. A kettő közötti napot, azaz július 25-ét, téren és időn kívüli napnak -zöld napnak -, mátrix napnak tartják.

Ezen a napon hihetetlen spirituális energiák szabadulnak fel:

Ezekre ráhangolódva megszabadulhatunk mindazoktól a tévképzetektől, melyeket karmáink, mint egy csorba tükröt tartanak elénk. Világosabban és tisztábban láthatjuk a dolgokat a maguk valóságában, átélhetjük a lét nagy összefüggéseit. Levethetjük azokat a gátlásokat, melyek megakadályoznak bennünket céljaink megvalósításában és új terveket álmodhatunk meg: inspirációból és kreativitásból biztosan nem lesz hiány! Mivel az energiákat nemcsak egyéni, hanem kollektív szinten is megtapasztalhatjuk, a mai nap kedvez minden olyan ötletnek, mely a világ jobbítását célozza - a szociális érzékenység és az empátia növekszik, megértőbbek és befogadóbbak lehetünk.


Praktikus tanácsok, hogyan használd ki jól a napot 

Az Időn Kívüli Nap a Galaktikus Szabadság Napja: ilyenkor mindenki számára megadatik a lehetőség, hogy szabaddá váljon gondolatai korlátaitól!

Ha aktívan akarsz tenni azért, hogy kihasználd e nap energiáit és kilépj az idő korlátai közül, letéve a múlt terheit és a jövőtől való félelmeidet, tartsd szem előtt az alábbiakat:

-Tisztítsd meg a szíved az olyan mérgező érzelmektől, mint az irigység, rosszindulat, bosszúvágy. Nem lesz jobb neked, ha másnak rossz: de negatív tetteid és érzéseid folyamatosan visszahúznak, elszipkázva értékes energiáidat.


-Békülj ki haragosoddal, engeszteld ki azt, akit megbántottál! Gondolj az elesettekre és lehetőség szerint segítsd őket.


-Gondold el, hogyan szeretnél élni. Az éber álom technikája segít, hogy amit tiszta szívvel elképzeltél, megvalósíthasd. Ha az elképzelt bőségből másnak is juttatnál, terveid annál gyorsabban fognak szárba szökkenni.


-Az éjszaka segíteni fog a szellemvilággal és a felsőbb létezőkkel való kommunikációban. Éld meg a misztériumot! Nem kell megfogalmaznod, amit érzel: fogadd el a dolgokat a maguk egységében. 


-Az idő korlátainak ledöntése nem más, mint a "most"-ban való létezés. Felejtsd el mindazt, amit a múltadból magaddal cipelsz, és ne foglalkozz azzal, hogy "mi lesz majd ha..."? 


Szeress, élvezz, álmodj a jelenben, tárd ki a szívedet és az elmédet, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből az ihletett napból!

http://hajnalura.qwqw.hu/ és life.hu

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A pénteki nap Angyal üzenete - Légy erős!

Életútszámod rejtett üzenete! – Ismerd meg magad jobban!

2019.03.04. – Shivaratri – Az isteni kegyelem kiáradásának éjszakája

A szerdai nap Angyal üzenete – Készülj fel egy nagyon boldog meglepetésre!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk