Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

2022.04.01.- Újhold a Kosban – Sorsdöntő irányváltás

A Kos tüzes teremtő energiája, mely azt üzeni számunkra: most vethetjük el jövőnk alapjait.

Most sorsdöntő irányt vehet életünk: magunk mögött hagyjuk múltunkat és újjászületünk az Újhold energiáiban, vagy továbbra is halogatunk, és megrekedünk egy olyan energiaszinten, melyet lelkünk már rég túlszárnyalt, csupán elménk félelmei kötnek még minket meg, akadályozva ezzel szárnyalásunkat.

Most fontos, hogy kinyilvánítsd: mi az irány, mi az új, és mi az, amit magad mögött hagysz, mi a múlt.

 A Kos tüzes energiái hozhatnak most nekünk feloldozást és megtisztulást a múlt terhei alól. Hagyd, hogy a tűz ereje tisztítson meg mindent körülötted, és engedd szabadjára erődet, bátorságodat, és kiáltsd bele az Univerzumba:

"Most felelősséget vállalok életemért, én irányítok, igen-t mondok a változásra és vállalom az új utat! Teljes szívvel vállalom, és megcsinálom!"

Helyezd most szíved középpontjára kezedet és kérd meg Teremtődet, az Univerzumot vagy amiben hiszel, hogy vezessen téged, és hangosan szóljon hozzád jelezve merre van Lelked útja. Kérd a vezettetést egy olyan útra, ami a lehető legnagyobb jót hozza neked és az Univerzum összes létezőjének!

Kiemelkedő napokat élünk, kiemelkedő időszakot. Valóban lehetőséget kaptunk egy Új világra... ha azt hiszed ez az Új világ egyszer csak megérkezik és itt lesz, akkor tévedsz. Ezt az Új világot én teremtem, és Te. Te, aki olvasod ezeket a sorokat. A szeretet mindennapi választásával teremthetjük meg, a szívünk egymás felé nyitásával...ebbe az Új világba egy út vezet, mégpedig Szíved kapuján át.

A tűz ereje és energiája fogja áthatni a mostani napokat. A tűzé, mely egyszerre éget, vagy ad meleget, de mindenképp változást hoz és Fényt. A tűzé, mely egyszerre pusztít, de ugyanakkor lehetőséget ad valami újnak az építésére.

Kérlek, hogy a következő időszakban törődj többet önmagaddal, kapcsolódj többet a benned élő Fénnyel. Légy türelmes magaddal és másokkal, engedd meg, hogy kialakuljon mindenkinek a napi rutinja ehhez az új helyzethet alkalmazkodva.


Az élet, az energia utat tör és megállathatatlanul tör előre, az élet nem állt meg, csak most valami átalakul. Ehhez az átalakuláshoz pedig az Univerzumnak szüksége van arra, hogy a Fényedben légy. Bármi is legyen kívül, bármi is történjen kívül: a Te világod akként alakul, ami a szívedben van.

Gyerekkorom óta minden hullócsillagnál csak egyet kívánok: Legyen Fény a Világban. Soha nem tudtam mást… Mert Fény minden. Fény van bennem, benned, és Fény életi az összes létezőt.

Kívánom, hogy legyen erőd, hited emlékezni erre, és a minket körülvevő látszólagos sötétségben teremtsük meg közösen a Fény emlékezetét szívünkben.

Minden Újhold a teremtésé, mi lenne, ha most egyszerűen csak kérnénk és engednénk, hogy a Bennünk Élő Fény teremtsen és hozzon áldásokat, gyógyulást és Fényt a világba...


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj a Forrás Benned Élő Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A Tündérek varázslatos üzenete szerda estére – Télen minden teljesül, amit kérsz!

Szivárvány gyermekek – az új kor hírnökei

A keddi nap Angyal üzenete – A jólét eljön hozzád!

Sting: ""Mindig gondolj arra, amid már megvan""

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk