Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A hétfői nap Angyal üzenete - Szükségünk van a hitedre!

Ahhoz, hogy elindítsuk sorsod kerekét a pozitív változás irányába, teremtésed isteni fénymagjába, hogy aztán ragyogó örömteli körülmények képében, megvalósuló álmaid keljenek életre, most szükségünk van a hitedre. A biztos tudásra, ami a szívedben kel életre: tudod, hogy mi, Angyalok vigyázzuk és vezényeljük le az isteni tervet, amiben gondoskodunk rólad. Mert Teremtőd az öröm virágait szánja neked, a könnyedség simogató lágyságát és az égi kegyelem ajándékát, hisz annyira szeret téged.

Megingathatatlanul és megkérdőjelezhetetlenül higgy most! És tudd is: ami most vár, az egy kegyelemmel teli áldott élet, tele váratlan fordulatokkal, az Égben elrendelt találkozásokkal és a bőség kiapadhatatlan forrásaival. Mert a Mennyek kapuit nyitjuk meg számodra, hogy elhalmozzunk szeretetünkkel, hogy megmutassuk: a valódi létezés a szeretet fényében fürösztve a világot születik, ahol minden Létező békére, boldogságra lel.

Hidd el: MEGÉRDEMLED. Pusztán a létezéseddel válsz méltóvá arra, hogy a szeretetnek a gyermeke légy, akit egész életében a szeretet igazsága kísér!

Szeretettel közvetítve az angyali üzenetet: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Májusi energiák: Sorsformáló idők - Sorsformáló erők

Senki sem ismeri az utat, amely előtted áll...

A hét energiája(09.18.-09.24.) - Nyitva a változás kapuja

Az önismeret értéke

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk