Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Mihály Arkangyal üzenete - Az Új Világ Benned születik

Elindulhat benned most a változás erőteljes érzése, az új energiakapuk nyílásának hívása érheti el lelkedet. Érzed, hogy a régi világhoz már nem tudsz kapcsolódni, valami nem működik, és a régi mintáknak most fel kell oldódniuk. Szívedben megjelenhet a tudás energiája: az Új világ az energiák szintjén elkezdte épülését...szinte a levegőben izzik a változás erőteljes energiája. Figyeld csak meg a felkelő és lemenő nap színeit...látható, érezhető az Új Világ minősége.

Tudatosítsd magadban, hogy ez a világ Benned születikszíved a kapu, melyen keresztül megteremtheted és segítheted ennek az új minőségnek a születését.


Az Egység, benned tud megszületni. Teremtője lehetsz ennek a csodálatos világnak, ha készen állsz rá. Itt az ideje, hogy elengedd a fölösleges drámát, itt az ideje, hogy elengedd tévképzeteidet és a minden létezőben jelenlévő jóra fókuszálj. Nincs jó és rossz. Helyzetek, események vannak, melyek így vagy úgy, de tanítanak. Azt fogod megtapasztalni most a világból, ami a szívedben él…

Te döntesz: társteremtő leszel vagy áldozat? Emlékezz: A szeretet minden, az EGYetlen létező valóság! 

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Engedd az Arkangyaloknak, hogy végigvezessenek Bavató Ösvényükön, melynek végén Szíved Kapujához találsz...


Kapcsolódj össze az Arkangyalok Fényének Erejével, hogy befogadd életedbe az Arkangyalok segítségét és elfogadd égi ajándékaikat, melyeket számodra hoztak: https://joportal.hu/online-workshop

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


5 üzenet Felsőbb Énedtől, amit soha ne hagyj figyelmen kívül!

Gyógyító jelek - gyógyító és betegítő ruhák

Ma reggeli Angyali Áldás Rafael Arkangyaltól

""Ha padlóra kerülsz... A segítők mindig készen állnak""

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk