Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Novemberi Lélekmantra - Lépkedj most halkan, élj a csendben…

A Teremtő Forrás Terve, s isteni Rendje a legtisztábban érhető tetten a természetben. Csodálatos körforgásban, az örök változásban, mégis tökéletesen megkomponált összehangoltságban rezdülnek együtt s egyszerre a természet csodálatos létezői, Földanya gyermekei.

A természet valamennyi része, még éli, érzi ezt a Rendet, mert igaz kapcsolatban van a benne lüktető élet dallamával. Valamikor mi emberek is tiszteltük ezt a rendet. S bár akkor nem éltünk ilyen kényelemben, nem volt ennyi tárgyi dolog, vagy élelmiszer az asztalunkon, mégis volt valamink, ami ma a legtöbb emberből hiányzik: az elégedettség gazdagsága, mely a világ valamennyi kincsével felért.

Az Univerzum törvényei szerint egy betegség nem a baj hozója, hanem egy figyelmeztetés, egy esély a változásra...s mi 2020-ban egy ilyen jelzést kaptunk. Esélyt a változásra. S egy valódi, ősi gyógyító, ha egy betegség megjelenik, megkeresi annak a gyökerét: miért jött, mire figyelmeztet, mit akar ez nekünk tanítani? Miben kellene változni?

S bizony már rég látható, érezhető: elengedtük az Ősi, isteni Rendet. Mert az elcsendesedés, befelé figyelés csendes áhítatában, s belső beavatásunk útjában, ahol ÖNMAGunkhoz, s a bennünk élő Teremtő Forrás Fényéhez érhetünk – megjelenik a fogyasztói társadalom elvárása: termelj, fogyassz, rohanj, tarts fesztiválokat, költs, vásárolj, rohanj.


S így veszítjük el évről évre a lehetőséget a fejlődésre, az ébredésre.

Az élet része, hogy néha megállunk, hogy az Univerzum sötétjében saját fényünkre találunk.

Erről szóljanak a következő hetek, ne ajándékok halmáról, a rohanásról, a hazug csillogásról.

Mert a természet is ezt üzeni:


Lépkedj most halkan, élj a csendben, s engedd, hogy belső Mestered megjelenjen!

Ha készen állsz, arra, hogy kapcsolódj az Égiek Csodálatos Világával, és érzed szívedben a hívást, akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvényén, ahol megtapasztalhatod az Angyalok Világának csodálatos energiáit.

Kapcsolódj össze az Arkangyalok Fényének Erejével, hogy befogadd életedbe az Arkangyalok segítségét és elfogadd égi ajándékaikat, melyeket számodra hoztak: https://joportal.hu/online-workshop


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A pénteki nap Angyal üzenete - A boldogság most rád vár!

Teljesedj ki a szerelemben! – csillagjegyek szerint

Magányos házikó a mesebeli szigeten

5+1 kifejezés, amit mindenki rosszul ír és használ

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk