Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2021.09.09. - 9:9 A tisztulás és spirituális emelkedés energiakapuja nyílik

A 2021-es év már eddig is a tisztulások és lezárások éve volt. Akik eddig nem tudták elengedni a mérgező kapcsolatokat -legyen az munkahelyi, baráti, rokoni vagy szerelmi kapcsolat - azoknak a sors most magától rendezi el a dolgokat.

Ez az elengedés éve, amikor minden, ami nem szolgál már minket, hanem csak lehúz, az mind eltűnik az életünkből. Lehet, hogy elsőre a változás fájdalmas, de adjunk hálát érte, hiszen a lehúzó energiák elvesztésével végre újra önmagunkra találhatunk és kapcsolódhatunk spirituális, felsőbb énünkkel.

A 9:9 energiakapu nyílásával lehetőséget kapunk arra, hogy most minden eddigi karmikus feladatot és terhet hátrahagyva egy magasabb szintre lépjünk a spirituális fejlődésünk lépcsőfokán.


Közelebb kerülhetünk - elengedve a múlt nehézségeit- egy magasabb rezgésű valósághoz, ahol a szeretet dominál. Itt már nem az a fontos, hogy mit akar az EGO, hanem az, hogy mi a lelkünk valódi életfeladata és küldetése. Ki a valódi lelki társunk, akivel kölcsönös, egyenrangú valódi szerelemben egymást felemelve és támogatva haladhatunk békében az utunkon.

Az energiakapu nyílásával égi segítség érkezik hozzánk, ami segít minket földi feladataink teljesítésében. Intuíciónk és megérzéseink erősebbé és tisztábbá válnak. Figyeljünk oda lelkünk szavára és ne féljünk követni azt.

Hatalmas segítők vannak mellettünk és fogják a kezünket, hogy biztonsággal haladhassunk most végig utunkon. Nekünk csak egy dolgunk van: áramoljunk az univerzum ritmusával.

A 9:9 energiája felerősíti az életünkbe érkező égi jeleket és üzeneteket. Ne féljünk hallgatni rájuk! Most egy a fontos: kövessük lelkünk hangját, ami a megérzéseinken, álmainkon keresztül üzen majd nekünk.


Az energiakapu tisztulást hoz, melynek következtében magasan szárnyalhatunk és egy jobb világba léphetünk be. Itt megtalálhatjuk belső békénket és szeretetben, bőségben élhetünk.

A Kulcs: halld meg a szíveden keresztül az Isten és Univerzum üzenetét! És cselekedj aszerint!

Segítheted a folyamatot, ha tested, lelked rendbe rakod. Környezeted lomtalanítod. Jógázol, sétálsz a természetben, böjtölsz, tengeri sós fürdőt veszel. Kedves, pozitív emberek közelében tartózkodsz, és törekszel arra, hogy a te érzéseid, gondolataid, tetteid is a kedvességen, szereteten alapuljanak. Ezek mind emelik a rezgésszintedet és így felkészítenek a nagy erejű tisztító energiák befogadására.

Tisztulj, emelkedj és nyílj meg a csodák felé!


Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az ikerláng szerelem jellemzői és az ikerláng találkozás lépcsőfokai

A szerdai nap Angyal üzenete – Csak a szeretetet lásd!

Egyszer csak kitárul előtted az az ajtó, ami eddig mindvégig zárva volt...

Ez a 8 éves kisfiú kristályokat használ, hogy átalakítsa a negatív energiát fénnyé

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk