Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Tündérek gyógyító üzenete - Tündérek tüzének áldása, az öröm kapuját kitárja!

A Tündérek a jelen pillanatban élnek, szívükben kapcsolódnak az Univerzum végtelen gondoskodásával. Ősbizalmuk és hitük a Forrás gondoskodó erejében megkérdőjelezhetetlen, éppen ezért örömmel és könnyedén élnek meg minden pillanatot. 

Szívükben az öröm lángja ég és ragyog, ezt a lángot a Forrás gondoskodó szeretete táplálja, mely megnyitja azok előtt is az emlékezés kapuját, akik részesülnek a Tündérek tüzének gyógyító lángjának áldásából:

Tündérek tüzének ereje emlékeztet engem, hogy a Forrás tervét soha ne feledjem. A tűz ereje ébreszti szívemet: vegyem vissza a hitemet. Lelkemben újra az öröm lángja ragyogjon, s ez a fény életembe ezer áldást hozzon. Az öröm fénye tölti és ragyogja be életemet, hisz hitem újra erős és megkérdőjelezhetetlen. Ősbizalmam ereje a biztonság és öröm érzését hozza el életembe. Hívom a Tűz fényének Erejét...gyógyítsa meg lelkem sebzett részét. Gyógyítsa meg és adja vissza hitemet, hogy örömmel szívemben éljem életemet.


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2018.11.11. - Mágikus energiakapu nyílik

Mindannyian saját sorsunk kovácsai vagyunk...

20 ősi spirituális indián tanítás a mai kor emberének

Csodatévő Mantrák

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk