Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Május 5. – 555- Nyílik a Lélek dimenziókapuja!

Különleges naphoz érkeztünk, hiszen ezen a napon az 555-ös numerológiai kód és rezgés aktiválja az 555 dimenziókapuját, hogy változzunk, ébredjünk és isteni élettervünkkel összhangba kerüljünk.

Az 555-ös szám rezgését hordozza ez a nap, mely a nagy változások dimenziókapuja, a változásoké, melyek azért jönnek, hogy sorsunkat a Forrás Tervével összhangba hozzák. Hogy tudjunk, merjünk elengedni, változtatni, döntéseket hozni, új irányba mozdulni. Eljött az ideje, hogy sorsunkon változtatva életünk magasabb dimenzióit érjük el.


Ez a nap, mint egy hatalmas hullám érkezik meg az életünkbe, és mindent, ami elválaszt minket a Lélek tervétől, azt egyszerűen elsodorja az utunkból. Ha nem akarunk sérülni a nagy hullámok közepette, meg kell tanulnunk átengedni az irányítást az Univerzum hullámainak! Át kell engednünk az irányítást a Forrásnak, ki kell tudnunk mondani, meg kell tudnunk engedni: „Legyen meg a Te akaratod!”

A Lélek igazságának rezgései erőteljesen mutatják meg a változás szükségességét és terelnek minket a Szív Igaz Hangjával a lehető legjobb irányba.

Ezen a napon az idő dimenziókapui nyílnak, lehetőséget és plusz időt és energiát adva nekünk arra, hogy emlékezzünk, kapcsolódjunk lelkünk Végtelen Fényének Erejével. 

Fókuszáljunk ezen a napon arra, és indítsuk ezekkel a kérdésekkel a napot:


Mi a következő lépés, ami közelebb visz engem isteni életcélomhoz? Min kell változtatnom, hogy összhangba kerüljek a Bennem Élő Forrás Tervével?

Legyen ez a mai nap mantrája:

Engedem, hogy a Forrás Teremtsen, engedem, hogy a Bennem Élő Forrás Fénye mindent elrendezzen. Megnyitom szívem kapuját, emlékszem, hogy Bennem Él egy egész világ. Szívem kapuján át emelkedek, most mindent Lelkem Igaz Hangjával figyelek.

Aztán figyeljük a nap közben felmerülő érzéseket, gondolatokat, az ismétlődő jeleket, univerzális üzeneteket és szinkronicitásokat – azokat a véletlen egybeeséseket, melyekkel az Univerzum kijelöli számunkra a helyes irányt.


Érdemes ezzel a kérdéssel meditálni, elcsendesedve befelé figyelni, kapcsolódni lelkünk fényével, és fogadni a válaszokat.

Ha az időjárás lehetővé teszi, a természetben sétálva még tisztább válaszokat kaphatunk és még intenzívebben kapcsolódhatunk ennek a varázslatos energiának a rezgéseivel.

Kérlek emlékezz, hogy van lehetőséged egy magasabb dimenzióhoz kapcsolódni tudatosságod emelésével, fókuszod megválasztásával. Fizikai valóságod számtalan formája érhető el számodra minden pillanatban. A döntés a kezedben van: szíved kapuján át a szeretetet választva belépsz egy szebb világba, vagy elveszel az illúziók káprázatában.

Éld meg a számodra most elérhető legmagasabb rezgésű valóságot!


A mai napon Azrael Arkangyal vezet minket. Azrael Arkangyal az elmúlás, halál angyala, aki a régiből kilépve, a régit magunk mögött hagyva Fényével mutatja az utat az újba. Sokan félnek a haláltól, pedig életünk során sokszor meg kell halnunk – elengedni a régit, és magasabb dimenziókba lépni. Ennek az ideje van most…elengedni mindent, ami nem rezeg együtt Szívünk Szent Tervével, ha elengedtük, a helyére most beengedhetjük a Teremtőt…hogy Ő tervezzen, ő teremtsen. A nagy átalakulás ideje ez… s ha jól csináljuk, láthatatlan angyalszárnyink várnak minket, hogy soha nem tapasztalt égi magaslatokig repítsenek…

Sándor Judit - Jóportál

Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A hétfői nap Angyal üzenete - Tisztánlátás

Válassz egy szerencsehozó szimbólumot, tudd meg miben lesz szerencséd!

A szombati nap Angyal üzenete – Kérj segítséget!

Április 30. – Nap -Uránusz együtt állás - A változás most kezdődik!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk