Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Biztonságos utazásra vágysz? Kérd az angyalokat!

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, várva arra, hogy segítsenek nekünk a legapróbb dolgokban is. Csak kérnünk kell őket. Nem szükséges hozzá földöntúli képesség. Elég, ha megszólítjuk őket és megköszönjük segítő közbenjárásukat.


 

 

Hosszabb utazás során, vagy egészen rövid utak megtételekor is kérhető az angyali menedzselés egy-egy út biztonságos megtételéhez.

Én minden út előtt két arkangyalt és egy felemelkedett mestert szoktam segítségül hívni.


  1. Rafael Arkangyal:


A biztonságos utazás egyik felelőse. Így kérd: Kérlek Rafael Arkangyal, felügyeld az utazást és segíts, hogy szerető közbenjárásoddal zökkenőmentesen és időben érjek oda minden hová. Köszönöm, hogy én és az utazás minden szereplője, beleértve a többi embert és járművet biztonságban és épségben éri el úti célját. Köszönöm, hogy tökéletes isteni időzítésben történnek a dolgok, és hogy az utazás egész ideje alatt védelmezel és menedzseled a történéseket.

 

  1. Mihály Arkangyal:


A védelmező. Mihály Arkangyal az, aki mindannyiunk biztonságára és értékeire vigyáz egy-egy utazás alkalmával.

Kérlek Mihály Arkangyal, védelmezz engem és az utazás összes résztvevőjét, ide értve a járműveket is, hogy biztonságban, épségben, egészségben érjük el úti célunkat. Köszönöm, hogy az utazás egész ideje alatt elkísér féltő és óvó jelenléted és teljesen biztonságban tudhatom mind magamat, mind szeretteimet és vagyontárgyaimat.

 

  1. Szent Kristóf:


Az utazók védőszentje. Ha sokat utazol, akkor helyezz el a járművedben vagy a táskádban egy kis szobrot, érmét róla és köszönd meg neki, hogy teljes körűen gondoskodik utazásod minden részletéről, hogy a legkényelmesebben és legbiztonságosabban haladhass utadon.

 

+ 1 Chamuel Arkangyal:

 


Ha az utazás során eltévednél és nincs nálad térkép vagy nem működig a GPS-ed, akkor szólítsd Chamuel Arkangyalt és kérd meg, hogy vezessen oda és mutassa meg számodra az úti célodhoz vezető utat. Ilyenkor küldhet egy segítő embert, aki elnavigál, vagy egyszerűen csak intuitív módon vezet majd oda a keresett célhoz.

Sándor Judit

 


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk