Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

A hét energiája – Az átalakulás kapuja nyitva áll

A héten elkerülhetetlen változások jönnek, mely minden emberi sorsra pozitív hatással lesznek. Az átalakulás kapuja nyitva áll, készen arra, hogy magasabb szintre emeljen, gyógyítson minket.

Ez a gyógyulás most megtörténik életünk minden szintjén, érintve az emberi kapcsolatokat, életfeladatunkat és lelki fejlődésünket is. A gyógyulás hatására emelkedik rezgésszintünk, és felkészülünk azoknak az energiáknak a befogadására, melyekkel az álmaink felé vezető úton újonnan nyílt kapukon belépve kapcsolódhatunk a teremtés legfelsőbb erőivel.

Bőséget teremthetünk most életünkben, a héten megalapozhatjuk életünk virágzását.


Most megélheted a tiszta kapcsolódás és a minden egy érzését. Emlékek, régi érzések jönnek elő belőled, melyek ősi, spirituális tudásod hozzák a felszínre, és repítenek egyre magasabbra.

Beszédes álmok, sorsszerű találkozások, mély felismerések, és lelked igazságait hozza el neked a következő időszak. Különleges erő ébred benned, mellyel képes leszel túllépni, lezárni a múltat és új jövőt építeni. Képes leszel az új kapukon belépni, melyek érted nyílnak, hogy elvezessenek, a bőség, a fény, a szeretet világába.

Ébred most a lélek…

Szeretettel, fénnyel teli hetet kívánok:  Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál -Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Szeptember 23.: Őszi napéjegyenlőség – Az Ősz legmisztikusabb napja

Arkangyalok üzenete a mai Újholdra - A Teremtés kapuja nyílik, hogy áldást, kegyelmet hozzon, és felemeljen a Csillagos Égig...

A hét energiája (04.08.-04.14.) – Most minden érted történik!

Mai üzenet az Univerzumtól ~ 2019.szeptember 05. ~ csütörtök

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk