Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Aktuális energiák: Nyitva a változás kapuja

Minden lélek hatalmas segítséget kap most az Univerzum csodálatos energiáitól, hogy belépjen azon a kapun, melyen áthaladva már semmi sem lesz a régi...

Lelkünk rezgése, és teljes tudatosságunk emelkedhet most egy olyan szintre, ahová elérve nem marad más, csak a lélek valódi fénye.

Most valóban lehetőségünk van fordítani sorsunk kerekén, és valóra válthatjuk szívünk vágyait. Szívünk igaz vágyait, melyek a Teremtő akaratával egységben léteznek.

Érdemes ezért minden álarcot, minden szerepet félretéve őszinte válaszokat hozni fel lelkünk mélyéről arra a kérdésre: „Ki vagyok én?”.


Mert ebből indul minden, és csak az erre adott valódi válasszal összhangban lévő célok, tettek és tervek hozhatnak csak lelki békét és boldogságot.

Nyitva a változás kapuja. Melyen belépve valódi önmagadra találhatsz és egy olyan életre, ahol önmagadat ismerve, elfogadva és szeretve vonhatod életed köré a szeretet fényburkát.

Talán soha nem volt még ekkora a tét… hisz most önmagunkhoz és valódi erőnkhöz érhetünk el.

Eseménydús napok jönnek, tele leckékkel, kihívásokkal…de mégis láthatatlan kezek emelnek fel és ringatnak minket a nyugalom tengerén, hogy belépjünk ezen a kapun, hogy emelkedjünk, fényesedjünk és találjunk önmagunkra és egymásra a szeretet fényesen ragyogó terében.


„Aki kifelé néz, álmodik. Aki befelé néz, fölébred.”- Carl Gustav Jung

 Áldott ébredést…

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A pletyka spirituális szerepe

Szellemi törvények - REZGÉS TÖRVÉNYE

A hét energiája (08.27-09.02.) – VARÁZSLAT

7 megerősítés, ami harmonizálja a csakrák működését

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk