Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A víz spirituális szerepe

Dr. Masaru Emoto  japán spirituális kutató és tudós bebizonyította, hogy a gondolatok, az ima és a zene, hatással vannak a víz szerkezetére. Kísérletek ezreivel és fényképekkel bizonyította be, hogy a víz minden a külvilágból jövő információt felvesz. A vizet fagyott állapotban fotózta le és az így láthatóvá vált kristályok világosan mutatták a közölt külső információt.


 

szeretet szóra a víz- bármely nyelven is mondták ki- ugyanazt a kristályalakzatot vette fel, gyönyörű jégvirág formájában.

 


Azonban a gyűlölet és egyéb negatív tartalmú szavakra zavarossá vált a szerkezete. A kísérletek során még arra is fény derült, hogy a víz képes együtt szenvedni az emberekkel, ahogyan azt egy földrengés után készült képekkel is bizonyították. A vizet az elektroszmog és a mikrohullámú sütő is zavarossá teszi.

Tehát a víz programozható a szavainkkal, érzéseinkkel és a zenével is. És mivel az emberi test tömegének több, mint a felét víz alkotja így a történések és rezgések ránk is hatással vannak, a víz megfelelő programozásával pedig elősegíthetjük testünk gyógyulását, egészségét.

A víz az egyik őselem, az élet egyik alappillére. A tisztasága létfontosságú az emberek számára.

.Az anyaföldtől sok ajándékot kaptunk, vigyázzunk rá, hogy úgy tudjuk tovább adni a következő generációknak, ahogyan azt saját magunknak is tennénk.


 

Sándor Judit

Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk