Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Szeptemberi energiák – Egy korszak lezárul, hogy valami új kezdődjön el...

Az egész év arról szólt, hogy rátaláljunk arra, akik valójában vagyunk. Hogy őszintén bevalljuk szívbéli vágyainkat, és észrevegyük, mik azok a dolgok, helyzetek, kik azok az emberek, akik nem olvadnak egységbe lelkünk valódi céljával, sorsfeladatunkkal, életünk útjával.

Bár minden út egy irányba vezet, az égiek most mégis azt üzenik: itt az ideje cselekedni, fellvállalni a feladatunk, ne késlekedjünk tovább! Eljött az ideje az aktív cselekvésnek!

Szeptember hónapjának energiái támogatnak minket abban, hogy visszatekintve az eddigi hónapokra, leltározzunk, tanulságokat vonjunk le, és ennek megfelelően új terveket, lépéseket kovácsoljunk céljainkat és jövőnket illetően. Mindezt lelkünk és szívbéli vágyaink szolgálatába állítva.


Sok minden fog kitisztulni és értelmet nyerni a következő hetekben. Intuitív csatornáink intenzíven működnek majd, érdemes ezeket az üzeneteket komolyan venni, és döntéseiknél, terveinknél ezekhez igazodni.

Halld meg lelked hangját és aztán énekeld hangosan, válj azzá az erős lélekké, aki tetteivel változásokat, fényt és szeretetet hoz a világba.

Nem kell mindenkit megváltani.

Elég csak önmagad. Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ettől bölcsebbé válhatsz: keleti filozófia játékosan 5 percben

15 tanács, amit a lelked tudatni akar veled

Tündérmantra hétfő estére: Tündéri varázslat hoz most nekem csodákat!

Mihály Arkangyal Védelmi Áldása – Fogadd el az Arkangyal Áldását és Védelmét!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk