Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Így kérj jelet az Univerzumtól!

Az Univerzum mindig megvilágítja az utadat, mindig készen áll arra, hogy támogasson Téged! Ha tudatosan figyelünk és szemlélődünk, megnyitjuk szívünket és lelkünket, akkor látni fogunk olyan nyomokat és jeleket, amelyek segítenek nekünk.

Fogadd el: nincs helyes vagy helytelen irány az életedben, de néha egy-egy jel az Univerzumtól, egy isteni szikra, segíthet abban, hogy világosabb döntéseket hozz.


A cél elérése érdekében mindig követjük az igazunkat. Ilyenkor megyünk a körülöttünk lévő árral, és olyan energiákkal dolgozunk, melyekkel előrébb juthatunk.

Néha nem látjuk vagy ismerjük fel a nekünk szánt jeleket, de itt van pár ötlet, hogyan kaphatsz jelet az Univerzumtól:

1. Legyen világos a szándékod, hogy miért szeretnél egy jelet kapni. Érezd át és értelmezd! Le is írhatod. Például, „Az a szándékom, hogy megtudjam, váltsak-e munkahelyet!”

2. Tartsd a szándékodat közel a szívedhez és járjon át a vele kapcsolatos érzés! Próbáld meg nem túl gondolni a dolgokat. Küld el a kérdésedet az Univerzumnak! Bízhatsz benne, hogy meghallják!


3. Kérj az Univerzumtól egy konkrét, egyértelmű jelet! Kérd meg, hogy egy adott idő intervallum alatt adjon neked jelet. Kérd meg, hogy többször (legalább 3-szor) küldje el neked azt. És kérd meg, hogy segítsen, hogy az a jel nyilvánvaló és értelmes legyen számodra!

4. Maradj nyitott! Ez a legfontosabb lépés. Előfordulhat, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt vártad. De te maradj nyitott és bízz benne, hogy a jelet már elküldte neked az Univerzum. Engedd meg, hogy az üzenet megérkezzen hozzád!

Ne feledd! Az Univerzum egy csodálatos erő, amely bennünk és körülöttünk él. Amikor kapcsolódsz lelkeddel és a körülötte lévő energiákkal, akkor automatikusan érzékeled az irányító fényt, amely előre mozdít.

Te kaptál már jelet az Univerzumtól?


Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Címkép:pixabay.com


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ez lesz a 3 legszerencsésebb csillagjegy 2018-ban! Te köztük vagy?

4 mítosz a takarításról, amit eddig talán nem is tudtál

A hétfői nap Angyal üzenete – Az univerzum kiárasztja rád bőségét!

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 01.22.

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk