Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

2019. július 3-7.: A Szíriusz spirituális energiakapuja nyílik

Minden évben, július első hetében a Szíriusz csillagot és a Földet összekötő szent energia átjáró aktiválódik, ami magas rezgésű spirituális energiát közvetít a Földre és lelki átalakulást, fejlődést eredményez.

Az asztrológia úgy tartja, hogy július első hete a lelki fejlődés ideje, lehetőség arra, hogy az egész emberiség tudatszintje növekedhessen.

Ebben az időszakban a Nap és a Föld a lehető legtávolabb vannak egymástól, így a Szíriusz energiájának hatása érvényesül. Ahogyan a Nap melege a Földön a növekedést, az életet táplálja, úgy a Szíriusz a spirituális, lelki világot élteti fényével.


A Szíriuszt ősidők óta misztikus és varázslatos csillagnak tartják. Több kultúrában úgy hivatkoznak rá, mint a menny kapujára. Az ősi Egyiptomban a legfontosabb csillagnak tekintették az égen. Ez volt a csillagászati alapja az egyiptomiak hitrendszerének.

A Szíriusz csillag energiája jelentős hatást gyakorol lelkünkre, annak fejlődésére. Ezen a héten a csillag energiája szabadon áramlik a Földre, összekapcsolva lelkünket egy magasabb tudással, és dimenzióval. Összeköttetés ez ég és föld között.

Az átjárón keresztül spirituális tanításokat, információkat kaphat az emberiség, mely egy célt szolgál: felgyorsítsa a Föld spirituális fejlődését.

Lelkünk Napja a Szíriusz, fényével üzen most: emlékeztetni akar az egység és a szeretet erejére! Az őszinteség, igazság, jóság és kedvesség mindenekfelett álló létére!


Most magas rezgésű energiák áramolnak a földre, melyek felébresztik a lelkeket, növelik az intuitív tapasztalásokat, és összekapcsolnak minket egy felsőbb erővel. Egy erővel, mely minket segít, támogat és szolgál.

Annak érdekében, hogy Te is megkapd ezt a csodálatos energiát, és tisztán tudj kapcsolódni a szellemi üzenetekhez, meditálj ezen a héten sokat! Tisztítsd meg energetikai testedet, menj el energiagyógyászhoz, ha teheted, vagy csak tölts időt egyedül a természetben. Szólítsd meg őrangyalod, és kérj tőle útmutatást jelenlegi élethelyzetedre. Figyelj a jelekre, külső-és belső üzenetekre.

Nyisd meg a szíved és fogadd el az Szíriusz égi áldását!

Szeretettel fordította, kiegészítette: Sándor Judit - Jóportál


Címkép:pixabay.com, szerkesztette: Sándor Judit

 

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy angyalszámot és tudd meg mi vár rád ezen a héten!

2017.02.06.Csillagüzenet – A revízió időszaka és az igazság pillanata

Állj föl és álld ki próbatételeidet!

A pénteki nap Angyal üzenete - Az univerzum kiárasztja rád bőségét

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk