Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Ariel Arkangyal összekapcsol a bőség áramlásával!

Ariel Arkangyal ébreszti teremtőerőd és teremtő fényét árasztja rád: hogy életedben megjelenjen a szerencse, azok a végtelen lehetőségek, melyekkel élve megteremtheted jólétedet és beléphetsz a bőség kapuján.

Bármiben szenvedj is most hiányt, emlékezz, hogy a hiány mindig illúzió. Az Univerzumban olyan bőség van, melyben minden itt élő részesülhet földi léte során. Emlékezz erre az igazságra, amikor elragadnak a félelmek, kétségek, vagy úgy gondolod, neked nem jár, és nem jut.


Ariel Arkangyal gyógyító fénye a manifesztáció erejét oltja lelkedbe. Van hited, és erőd, hogy minden lehetőséggel, mit eléd raknak az égiek, élni tudj – és így teremtődjön meg és váljék igazsággá számodra a bőség valósága.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Ha szeretnél jobban megismerkedni az angyalokkal és angyali világgal, szeretnéd megismerni és az energiák szintjén megtapasztalni az angyalok létezését illetve mind a 15 Arakangyalt, és a nemrég megjelenő 16. Arkangyalt is, szeretnéd megtudni, hogyan fogadd a gyógyító angyali üzeneteket, akkor várlak szeretettel a Jóportál Alapfokú Angyalworkshopján. Ez személyes workshop - Budapesten!

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével : http://angyalikapu.hu/angyal_muhely/71


Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Heti Arkangyaltarot - Bizakodj, mert hatalmas lehetőségek várnak rád!

Eckhart Tolle – A jón és a rosszon túli, magasabb jó

A rák kialakulásának lelki háttere

Az optimista embereknek egészségesebb a szívük

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk