Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

5 üzenet Felsőbb Énedtől, amit soha ne hagyj figyelmen kívül!

Felsőbb Énünk, lelkünk valódi része, mely kapcsolatban áll magasabb igazságokkal, és ismeri lelkünk jelenlegi leszületésének, ill. valamennyi inkarnációjának mögöttes történetét.

Felsőbb énünk üzenete, megérzések, sugallatok formájában jut el hozzánk, melyet jóleső biztonságérzet és a teljes bizonyosság a jó döntésben kísér.

 

Következzen 5 dolog, amire Felsőbb Éned akar emlékeztetni Téged:

1.Találj időt az elmélyülésre!


Akár reggel, mielőtt felkelsz az ágyból, vagy este, amikor este ágyba mész, szakíts 5-10 percet arra, hogy elcsendesedsz és meditálsz. Ha így teszel, fejleszted azt a képességedet, hogy könnyebben és tisztábban meghalld, amikor Felsőbb Éned üzen neked.

2.Különleges vagy!

Erősségeid és gyengeségeid, jó-és rossztulajdonságaid, az út, amin jársz, és az utad során elkövetett hibáid mind hozzád tartoznak, és nem lennél az nélkülük, aki vagy! Te így vagy jó, így vagy különleges! Legfőbb feladatod, hogy megtaláld önmagad, megtaláld mi az, amiben örömed leled, mert így tudsz boldog és elégedett ember lenni, aki másoknak is örömet és szeretetet tud majd adni!

3.Nevess!


A felelősségvállalás és a kötelességek teljesítése során se feledkezz meg arról, hogy nevess! Szívből, igazán. Szakíts időt arra, amiben örömet és vidámságot találsz!

4.Mindenbe lásd meg a jót!

Mindenkivel történnek negatív dolgok. Ezeket nem szabad letagadni, figyelmen kívül hagyni. De miközben problémával találod szembe magad, ne hagyd, hogy magával rántson a szomorúság, a negatív hangulat. Koncentrálj a megoldásra, az erődre. Minden élethelyzetben találhatsz jó dolgokat, melyek örömmel töltik meg lelkedet!

5.Szersd önmagad!


Ez mindennek az alapja: így tudsz csak adni másoknak, így tudsz csak szívből mosolyogni és elégedett lenni mindazzal, amid van.

Szerző: Jóportál 

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj a Forrás Benned Élő Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A mai nap dátumának spirituális üzenete – 02.28.

10 jel az Univerzumtól, hogy nem vagy az utadon és ideje változtatni!

Ezek a jelei, hogy a Vonzás Törvénye működik az életedben

Hamarosan újra 10 milliószoros nap! – Teremts 7 lépésben Angyali segítséggel

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk