Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

7 szabály, amit, ha betartasz, beáramlik életedbe a JÓLÉT!

Következzen 7 szabály, amit ha betartasz, akkor kapcsolódsz a jólét áramlásával:

1.Ha nehézséggel találkozol az életedben, cselekedj azonnal a megoldás érdekében. Legyen hited abban, hogy van erőd, lehetőséged a problémákat megoldani. Ne panaszkodj, ne sajnáld magad, ne keseregj, hanem tégy és cselekedj!


2.Ismerd el azokat, akik eljutottak valahová. Elismeréssel tekints rájuk, és figyeld meg, mit lehet tőlük tanulni. Ha irigykedsz, és azt hajtogatod: persze, ő nem tett semmit, neki könnyű, mert x-y, a barátja, beleült a jóba stb…. azzal saját magad előtt zárod be a lehetőségek ajtaját. Ne feledd, a lélek útja életeken át tart. Mindenki pontosan ott van, annyi vagyonnal rendelkezik, olyan emberek a barátai, olyan kapcsolatai vannak, ahová az eddigi tettei, gondolatai, és cselekedetei vitték.

3.A pénz bárhonnan beáramolhat életedbe, az Univerzum bárkin keresztül eljuttathatja hozzád, ezért legyél nagyon nyitott, és ne zárkózz el az új emberek megismerése elől!

4.Az álmok megvalósításáért tett lépéseket, a szívből, szenvedélyből végzett munkát mindig siker és bőség kíséri! Ez Univerzális törvény. Bármilyen munkát végezz is, tedd bele a szíved a szenvedélyed, és elindulsz a változás és siker útján!

5.Segíts másoknak! De csak olyan segítséget adj, amit szívből, őszintén vagy képes megtenni másokért. Önzetlenül, hátsó gondolatok, és érdek nélkül.


6.Emlékezz a sikereidre! A rossz dolgokon képesek vagyunk hosszú ideig rágódni, ezért vezess listát az elért sikereidről, pozitív élményeidről. Ha kudarc ér, vedd elő a listát és olvasgasd, így nem hagyod, hogy magával ragadjon a negativitás és hitetlenség csapdája.

7.Soha ne add fel! Ha még nem vagy ott ahol szeretnél, az azt jelenti, hogy a történetednek még nincs vége…ugyanis az élet meséjének vége mindig pozitív! Menj tovább és éld azt az életet, ami a legnagyobb jóval ajándékoz meg téged! Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Müller Péter: Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak

Ismerd meg kedvenc színed spirituális üzenetét!

A hétfői nap Angyal üzenete - Őrangyalod segít Téged!

Ami tegnap még fájt, ma már nem biztos, hogy fájni fog...

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk