Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A Természet 4 spirituális tanítása

"A természet a működésében a legkisebb erőt alkalmazza. A fű nem igyekszik nőni, épp csak nő. A hal nem törekszik úszni, épp csak úszik. A virágok nem akarnak nyílni, egyszerűen kivirulnak. A madarak nem próbálnak repülni, hanem repülnek. Ez a bennük rejlő természet."

Deepak Chopra

A Fák


Csak figyeld meg a fákat, hogy adnak nekünk minden nap önzetlenül, feltételek nélkül árnyékot, oxigént, és adják nekünk gyümölcseiket, hogy tápláljanak minket.

Ez létezésük természete: hogy adjanak, tápláljanak. Feltétel nélkül. Nem nézik gazdag vagy, vagy szegény. Tiszta a lelked, vagy ártó ember vagy. Állat vagy ember, szent vagy csaló…ők ugyanúgy adnak minden létezőnek.

Cserébe nem várnak el semmit. Sem pénzt, sem jótettet.

Viharban figyelj meg egy fát. Erősen áll, tartja a gyökere, de ágai és levelei, hogy elkerüljék a sérüléseket, a széllel együtt, a vihar ritmusára mozogva hajolnak meg. Alkalmazkodása a változáshoz erő, és nem gyengeség.


Tanításuk:

1.A feltétel nélküli szeretet a mi valódi természetünk.

2.Elvárások helyett fókuszálj az adásra. Az elvárások megölik a szeretetet és keserűséget, csalódást okoznak.

3.Az alkalmazkodás és körülményeink elfogadása segíti a fejlődést és a túlélést. Az egó, az önző én az, ami ragaszkodik mindenhez és nem hajlandó elengedni az irányítást.


 

A Víz

Figyeld meg a folyókat, patakokat, amik folyamatosan áramlanak és mozgásban vannak. Mennyivel tisztábbak, mint az állóvíz, mely zavaros és piszkos. Áramolnia kell a víznek, hogy tiszta maradjon.

Milyen könnyedén áramlik a víz a sziklák és kövek között is. Mindenhol utat talál. Mozgása könnyed, egyfajta harmóniát tükrözve halad rendületlenül célja felé.


Ahelyett, hogy megállna és harcolna a kövekkel, vagy ítéletet alkotna róluk, ő kecsesen halad a kijelölt irányba. Mert ez létezésének valódi természete.

Tanítása:

1.Lelkünk és karmánk meghatározza sorsunkat. Fogadjuk el ezt és tanuljunk meg belső hangunk vezette irányba áramolni az élet vízében.

2.A sziklák és kövek szimbolizálják az akadályokat. Fogadjuk el őket, és tanuljuk meg, ezek ugyanúgy az élet részei. Tanuljuk meg felismerni a bennük rejlő lehetőséget. Talán új utat, irányt mutatnak nekünk. Ahelyett, hogy elvesznénk a velük való harcban, inkább váltsunk irányt miattuk.


3.Ha ellenállunk a természet ritmusának, olyan, mintha saját sorsunkkal szegülnénk szembe. Harc helyett gyakoroljunk elfogadást.

 

A Madarak

A reggeli madárcsiripelés hangja mindig vidám és boldog. Azt üzeni nekünk: minden rendben van. Minden szép és jó. A madarak szabadon repülnek. És apró munkával építik fel fészküket a természet lágy ölén. Etetik kicsinyeiket, gondoskodnak róluk és óvják őket.


Ha fészkük tönkre megy egy vihar miatt, nem bánkódnak rajta. Serényen dolgoznak tovább és építenek egy újat. Minden pillanatban jelen vannak. Nem aggódnak a jövő miatt. Tudják, hogy a természet, univerzum mindig gondoskodik a szükségleteikről.

Tanításuk:

1.A siker nem egy végállomás. A siker egy utazás, ahol a kudarc soha nem számít véglegesnek.

2.Körülményeinket, életünk történéseit nem irányíthatjuk. Viszont, hogy hogyan reagálunk a történésekre, afelett van hatalmunk.


3.Ne aggódj, ha elbuksz. Állj fel, és mosolyogva dolgozz újra a célodért!

 

A Hegyek

Ők képviselik az erőt. Nagyságuk és magasságuk sokakat megrémiszt. Látványuk lenyűgöző és erőt sugárzó. Sok kalandor álma egy nagyobb hegycsúcs elfoglalása, megmászása és legyőzése. De le lehet-e győzni valamit, ami az anyatermészet része? Azt, ami a saját részünk?


Tanításuk:

1.Hajlamosak vagyunk a dolgokat máshogy látni, mint amilyenek valójában.

2.Semmi sincs rajtunk kívül, amitől félnünk kellene.

3.A hegyek nem arra valók, hogy legyőzzék őket.


4.Amit valójában le kell győznünk, azok a félelmeink, kétségeink. Egyedül a negatív meggyőződéseink és saját hitünk tud megakadályozni minket abban, hogy sikeresek legyünk.

Fordította: Sándor Judit - Jóportál

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás: http://awakeningtimes.com/

Ajánlott bejegyzések


Az Angyalok üzenete szerda estére - Számíts egy váratlan meglepetésre, ajándékra, a szerencse áldására!

2020.05.07 – Skorpió Telihold – Az átalakulás elkezdődött!

Új kórkép van kialakulóban: szeretethiány

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 03.22.

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk