Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

10 jel, hogy empata vagy

Nem lehet teljesen általánosítani az empatákat. De vannak olyan alap tulajdonságok, amik jellemzik ezeket a különleges embereket:

1.Együttérzés magas szintje, ami túlmutat az általános empátián. Valóban képes átvenni mások érzéseit. Teljes beleérzéssel képes mások helyzetét, idegenek szituációit sajátjaként átélni. Éppen ezért távol áll tőle, hogy bárkit is bántson, vagy bárkinek is rosszat akarjon.


2.Rendkívüli intuitív képességek. Gyakran éreznek meg előre dolgokat. Érzékenységük segítségével tökéletesen mérik fel az embereket. Tudják, mert érzik: a felszínes társadalmi protokoll mögött rejlő valódi szándékokat, érzéseket, gondolatokat.

3.A hazugságok, játszmák és álarcok mögé látnak. Az empaták zsigerből megérzik, ha valaki hazudik, hazugságban él. Az empaták nem tudnak mit kezdeni az olyan kapcsolatokkal, ahol partnerük folyton más-és más szerepet játszik az élet színpadán önmaga helyett.

4.Belső késztetést éreznek mások megsegítésére. Vigaszt akarnak nyújtani azoknak az embertársaiknak, akik szenvednek, vagy valamilyen nehéz élethelyzetben vannak.

5.Nemcsak közeli ismerőseikkel, hanem idegenekkel és az állatokkal is magas fokú érzékenységet, együttérzést tanúsítanak.


7.Kiválóan olvasnak a testbeszédből és a tekintetből.

8.Segítő foglalkozást vagy kreatív tevékenységet választanak élethivatásnak.

9.Dráma, agresszió, konfliktusok kerülése.

10.Szeretnek egyedül lenni a természetben. Egyedül töltődnek fel. Ilyenkor tisztulnak meg a sok átvett nem saját érzelemtől, negatív környezeti hatástól.


www.awakeningpeople.com/Sándor Judit-Jóportál

Új Angyalkártya: Rafaela Arkangyal kártyái -  a gyógyító szeretet útja - beavatás az önszeretet ösvényébe - itt tudod megrendelni: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A hétfői nap Angyal üzenete - Harmonikus kapcsolatok

Az Angyalok ajándéka: A mai nap csodája!

Aktuális energiák - Új Világ épül!

Ma esti Arkangyal Tarot - Metatron Arkangyal teljesíti egy vágyad!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk