Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Telihold Energiamunka : A sikeres elengedés 7 alapszabálya

Ahhoz, hogy életünkben pozitív változást érjünk el, hogy előre tudjunk lépni és elérjük az álmainkat, szükség van arra, hogy elengedjük a régi életünket.

A régi életünk elengedésre váró dolgai azok, melyek nem rezonálnak, nem rezegnek azon a hullámon, melyek segítségével elérhetjük a vágyott életet, mely meghozza belső békénket.

Telihold napja támogatja az elengedés energiamunkáját.

 

Mivel Telihold napja, és tízmilliószoros erővel ható teremtő nap is a mai, ezért az elengedés első lépéseként:

1.Írd le a kívánságaidat, vágyaidat.


2.Fogalmazd meg őket minél színesebben, részletesebben, és figyelj arra, hogy egyértelműen határozd meg céljaidat.

3. Készíts listát arról, hogy miket kell elengedned, az új élet megvalósulásának reményében:

-Vedd számba, kik azok az emberek, akik irigyek, akik nem támogatnak az álmaid megvalósulásában, akik nem hisznek benned, és akik csak visszahúznak. Kik azok, akikkel soha nem előre, hanem mindig hátrafelé lépkedsz?

-Gondold végig, milyen múltbéli terhek akadályoznak téged az előrejutásban, szedd össze az összes olyan negatív meggyőződést, emléket, melyet a múltadban hallottál egészen gyerekkorodtól kezdve.


-Minden félelmet, kételyt, bizonytalan érzést szedj össze magadban, melyek útjában állnak, hogy belépj egy új és szebb világ kapuján.

Nézd át a listát, és minden érzésnek adj utat, ami a fent említett dolgok kapcsán kikívánkozik belőled: szomorúság, düh, harag…

4.Az elengedéshez meg kell tudnod bocsátani. Ha nem tudod feloldani az ehhez tartozó negatív energia blokkokat, az útjába fog állni az energia áramlásának, mely vágyaid megvalósulásában segíthetne téged. Tehát írj le minden olyan dolgot, amit nem tudsz megbocsátani. Minden dologhoz írj egy nevet is.

Lista: Mik azok, amiket nem tudsz megbocsátani? Kik azok, akiknek nem tudsz megbocsátani?


 

5.Vegyél számba minden olyan helyet, melyek úgy érzed negatívan hatnak rád és írd össze őket ( munkahely, lakás, város stb…)

6.Azoknak a dolgoknak a listáját, melyeket el kell engedned, ill. a megbocsátásra váró dolgok, személyek és elengedésre váró helyek listáját semmisítsd meg: égesd el, vagy húzd le a wc-n.


7.Vágyaid, kívánságaid listáját pedig nézd át a hála és öröm érzésével. Köszönd meg őket, mintha már valóra váltak volna.

Ne felejtsd el, hogy a hasonló, a hasonlót vonzza. Vedd körbe magad pozitív, szeretetteljes emberekkel, akik támogatnak és hisznek benned! Keress fel olyan helyeket, ahol feltöltődsz és boldognak érzed magad. Legyél a szeretet és belső béke állapotában és engedj el mindent, ami tartósan kizökkent belőle.

Engedd el a régit és fogadd el az újat!

 


Csodás elengedést és teremtést kívánok:

 

Sándor Judit - Jóportál


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A bölcsesség titka

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.március 29. – péntek

Sorsod az indiai karma szerint

Újhold Varázslat – Rakd le 2017 alapköveit!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk