Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Napi horoszkóp április 23. hétfő: - 3 csillagjegy, aki pénzügyi sikerre számíthat!

Napi horoszkóp április 23. hétfő:

 

 

 

 

Kos


Boldog és szerencsés nap lesz a mai! Ma érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg és könnyen veszed az akadályokat! Romantikus energiák vesznek ma körül, talán még a szerelem is rád talál!

Bika

Ma a családod és közeli barátaid kerülnek középpontban, talán sok időt töltesz ma velük, ami kellemes meglepetésekkel szolgál számodra. Támogatnak és segítenek téged mostani problémáidban.

Ikrek


Ma nagyon szerencsés napod lesz, bár igazán elfoglalt leszel, és sok minden vár rád, de összességében olyan új élményekkel gazdagodsz, melyek kellemesen érintenek téged és segítenek, hogy pénügyileg gyarapodj. Figyelj oda, hogy légy önmagad és tartsd ki nézeteid mellett!

Rák

Ma a munka-és pénzügyeken van a hangsúly. Minden amit ezzel kapcsolatosan ma teszel, az kedvezően alakul. Lehet, hogy befektetsz, vagy új ötleteid megvalósításán gondolkodsz, esetleg szerződést írsz alá. Kedvezően állnak a csillagok számodra!

Oroszlán


Nagyszerű a lehetőség, hogy új dolgokat tanulj, tanfolyamokra jelentkezz, bővítsd ismereteidet. Most egész nap áldás kíséri ügyeidet! Ne aggódj!

Szűz

Megérzéseid fokozódnak, tökéletes a mai nap, hogy energiagyógyításra menj, vagy spirituális könyvet olvass, meditálj. Ma könnyen veszed lelked és az univerzum útmutatásait. Teremtőerőd is sokszoros erővel hat – végezz vizualizációs teremtő gyakorlatokat!

Mérleg


Érdemes a mai napon intézni a hivatalos ügyeidet, mert ma gördülékenyen megy minden. A körülötted lévő emberek mind a segítségedre vannak, ha valamiben elakadsz, fordulj hozzájuk bizalommal!

Skorpió

Új vállalkozásod beindításhoz, vagy az alapok lerakáshoz, üzleti terv írásához tökéletes az időzítés-ma minden munkával kapcsolatos ügyed égi támogatást élvez. Ha munkahely váltáson gondolkodsz, ma nézelődj a hirdetések között!

Nyilas


Szerelmi életedet, baráti kapcsolataidat szerencse kíséri. Ha valamit már rég el szeretnél mondani, akkor a mai nap a kommunikációnak is kedvez, ezért mondd el őszintén amit érzel.

Bak

Ez a nap a szerencsés véletlenek, kellemes élmények napja. Családod, otthonod is a középpontba kerül a mai napon: szépítsd otthonod, tölts időt szeretteiddel.

Vízöntő


Nyereséges, sikeres nap a mai! Bármi, amibe ma belefogsz, az pozitívan zárul, egy régi probléma megoldására kerülhet pont a mai napon!

Halak

Munkás nap a mai, de pénzügyi gyarapodás, bőség jelentkezik nálad a csillagok szerint. Talán új megbízást kapsz, vagy egy régi adósságát fizeti neked vissza valaki.

 


 

Jóportál

CSATLAKOZZ ANGYALI ÚTMUTATÁS MINDEN NAPRA CSOPORTUNKHOZ:

 


https://www.facebook.com/groups/374150629755729/

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Milyen problémád van? Ezt a csakrát kell megtisztítanod!

A keddi nap Angyal üzenete - Mindennek a lehető legjobb vége lesz!

Mit látsz meg először a képen? – Ezt árulja el rólad!

Az Univerzumot az érzéseiddel bírhatod együttműködésre

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk