Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

9 módja annak, hogy kivédd a negatív energiákat

Vannak olyan helyzetek, amikor úgy érezhetjük, hogy a negatív események, ill. a negatív emberek kimerítik energiáinkat.

Az is előfordulhat, hogy a stressz és a negatív energia még a történések után is velünk maradnak, és ezen bosszankodunk.

Ne szomorkodj, most 9 olyan módszert osztunk meg veled, ami által leszámolhatsz ezekkel a negatív erőkkel! Engedd meg magadnak, hogy boldog lehess!

1.Kristályok


Obszidián, ametiszt, tigrisszem, fluorit, fekete ónix – ezek a kövek tökéletesen alkalmasak arra, hogy Téged és otthonodat megtisztítsanak minden olyan negatív, mérgező energiától, amit magadba szívtál másoktól.

Lehet, néhányan szkeptikusak vagytok azzal kapcsolatban, hogyan szüntetik meg a negatív rezgéseket a kristályok. Gondoljatok arra, hogy számtalan más módon a tudomány is használja őket: pl. az órákban és a számítógépekbe. A körülöttünk lévő kristályok áldásosak lehetnek számunkra.

2.Zsálya

Zsályából soha nem elég! Én személy szerint a kaliforniai fehér zsályát használom, ami füstölő formájában itthon is kapható. Gyújts egy füstölőt és járd körbe vele a házat ill. a helységet, amit tisztítani szeretnél. Saját magad tisztítására rajzold körbe magad körül az aurádat! Ez a technika nemcsak megtisztít minden negatív energiától, hanem abban is segítségedre van, hogy a negatív entitások, kóbor lelkek elkerüljék otthonodat. A zsálya segít abban, hogy otthonod légköre vonzó legyen a pozitív energiák és az Angyalok, Felemelkedett Mesterek számára.


3.Illóolajok

Az illóolajok szintén egy csodálatos megoldás arra, ha meg akarsz szabadulni a negatív energiáktól. Legerősebb tisztító hatása a szantálfának és a mirhának van, mindemellett az illatuk is lenyűgöző. Tértisztításra párologtasd az illóolajat. Önmagad tisztítására az is elég, ha belélegzed az illatát vagy bedörzsölsz egy picit hátul a nyakadra, a fejed tetejére, vagy a homlokod közepére.

4. Tömjén

A Nag Champa egy tibeti füstölő, ami tökéletesen helyettesíti a zsályát és az illóolajokat. Ez a különleges füstölő teljesen mentes minden mesterséges anyagtól. Helyezkedj nyugalomba, és gyújtsd meg ezt a füstölőt. Kitisztítja elmédet az összes aggodalomtól és félelemtől.


5. Fehér Fény Meditáció

Kényelmesen helyezkedj el egy fotelben, csukd be a szemed és képzeld el, hogy egy meleg ragyogóan fehér fény körbevesz téged, az otthonod, és mindazokat, akiket szeretsz. Akárhányszor negatív helyzetben érzed magad, koncentrálj erre a fehér fényre.

6.Mosd le a negatív energiákat

Ha a fürdővízbe virág szirmokat vagy illóolajat teszel, vagy zuhanyzás közben égetsz egy füstölőt és elképzeled, hogy a fehér fény átmossa testedet és aurádat, az tökéletes módszere, hogy megtisztítsd magad a negatív energiáktól.


7.Mantra

Lehet saját mantrád, ami olyan nyugtató szavakból áll, melyek ismételgetésével megszabadulsz az elmédet és lelkedet szennyező negatív energiáktól. A mantrák használatával a használt szavak gyógyító rezgésére reagál a szervezeted energiája.

8.Hangok

Harang, gong vagy hangtál használatával a hang rezgésének segítségével ugyanaz az eredmény érhető el, mint a mantrákkal. A hangok vibrálásával tisztul meg otthonunk és testünk a negatív energiáktól és feltöltődik pozitív rezgésekkel.


9.Amulettek

Valamennyi vallási irányzat vezetői hisznek abban, hogy a negatív energiák kivédhetők az amulettek védelmező erejével. A koncepció ugyanaz, mint a kristályok esetében. Hinned kell abban, hogy az amulett hatalmában áll a védelmed, és hogy viselésével csak jó energiákat vonzol magadhoz.

Fordította, kiegészítette: Sándor Judit – Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


12 gyakori fájdalom, ami lelki okokra vezethető vissza

Bibliai üzenet – Bármilyen akadály legyen is életedben, Jézus ma is elhárítja azokat utadból!

2019. január 21. Telihold és holdfogyatkozás – Megnyílnak lelkünk belső kapui

3 jel az Univerzumtól, hogy beköszönt a bőség, boldogság, szerencse az életedbe!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk