Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Milyen az ideális társ számodra? Csillagjegyed elárulja!

Nézd meg, hogy milyen típusú ember illik hozzád a legjobban:

Kos


Olyan emberre van szükséged, aki megmutatja neked a legjobb dolgokat. Aki türelmes, megértő, aki megnyugtat, ha ideges vagy. Szükséged van valakire, aki látja a valódi értékeidet és felfedezi benned a legjobb tulajdonságokat.

Bika

Mivel könnyen elveszíted a türelmedet, számodra olyan társ lenne az ideális, aki nem veszi a szívére, amit mondasz neki. Olyan emberre, aki nem fog konfrontálódni veled feleslegesen és megért téged szavak nélkül is.

Ikrek


Olyan emberre van szükséged, aki szabadságot biztosít neked, aki „hosszú pórázon” tart téged. Aki támogat és ösztönöz, aki mindig ott lesz melletted.

Rák

Olyan társra van szükséged, aki meggyógyít. Az az ideális partner számodra, aki megérti, hogy milyen kivételes ember vagy. Aki elfogadja a múltadat és segít megbocsátani másoknak. Magabiztosan kell, hogy melletted álljon.

Oroszlán


Olyan társra van szükséged, aki feltétel nélkül szeret téged. Aki mindent megtesz számodra, és aki értékeli azt, aki vagy. Aki megérti, hogy mennyire érzékeny vagy és segít inspirálódni.

Szűz

Olyan társra van szükséged, aki ambiciózus, aki megbízható. Néha irreális célokat akarsz elérni, de az ideális társ segít neked és mindenben melletted áll. Aki érzelmileg is támogat. Nem bocsájtod meg magadnak, ha hibázol. Az ideális társ viszont megtanít majd erre.

Mérleg


Olyan ember számodra az igazi, aki nem tart mindent magától értetődőnek. A béke és a harmónia jegyében éled az életed, úgy, hogy mindenkinek erődön felül segítesz. Az ideális társ az, aki segít felismerni neked, hogy egy kicsit magaddal is foglalkozz.

Skorpió

Mivel te nagyon domináns személyiség vagy, neked egy kicsit passzívabb partnerre van szükséged. Olyanra, aki elfogadja a kemény oldaladat is, és aki elég bátor ahhoz, hogy rámutasson a hibáidra.

Nyilas


Olyan társra van szükséged, aki türelmes, aki nem gyakorol rád nyomást. Mivel nagyon kritikus vagy magaddal szemben, a partnerednek erősítenie kell téged. Hajlamos vagy arra, hogy mindent csak egyedül csinálsz, pedig szükséged van valakire, akire támaszkodhatsz, ha szükséged van rá.

Bak

Kicsit félénk és néha bizonytalan vagy, ezért olyan társra van szükséged, aki épít, aki felemel téged és akiben 100 százalékig megbízhatsz. Az ideális partner bizalmat teremt az életedben és meg fogja mutatni neked, hogy nem kell egyedül megbirkóznod a problémákkal.

Vízöntő


Olyan társ kell neked, aki olyan furcsa (jó értelemben) mint te. Másként látod a világot, és olyan emberre van szükséged, aki szintén másképp szemléli azt.

Halak

Nyugodt természet vagy, így esetedben fontos, hogy a társad megértse, ha egyedül akarsz lenni. Ideális társadnak türelmesnek kell lennie és el kell fogadnia, hogy érzékeny vagy.

 


Szerző: Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Hogyan teremtsünk 17 másodpercben?

A hétfői nap Angyal üzenete - Nyerd vissza az erődet!

Augusztusi energiák – A bőség áldásainak hónapja!

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.május 03. – péntek

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk