Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Őrangyalod üzen neked! – Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit!

Őrangyalaink születésünk óta mellettünk vannak és segítik, támogatják spirituális utunkat. Üzeneteikkel tanácsot adnak, hogy lelked közelebb kerüljön ahhoz a célhoz, amiért a földre leszületett.

Intuíciódon keresztül lép kapcsolatba veled, ezért a választásnál kövesd a belső hangodat! Melyik kártya színe, ereje, rezgése szólít meg Téged?

1-es kártya Az új lehetőségek már az ajtódon kopogtatnak, és arra várnak, hogy befogadd őket életedbe. Őrangyalod arra kér, hogy ne félj a változástól, az ismeretlentől. Ne félj elengedni a régit, hogy helyet teremts az újnak. Lehet, hogy nem tűnik kezdetben az új út zökkenőmentesnek, sok benned a kétség, kérdés, félelem. De az angyalok biztosítanak, hogy biztonságos számodra megbízni az ismeretlenben, az újban – ez az út lesz az, ahol az álmaid valóra válnak!


2-es kártya Őrangyalod azt üzeni, hogy most eljött az ideje, hogy önmagaddal is törődj, magadat is kényeztesd picit. Helyezd előtérbe most testi-lelki jólétedet. Vizsgáld meg mik azok az egészségtelen szokások, amiket el kell hagynod annak érdekében, hogy életedben újra harmónia legyen. Keress alternatív gyógymódokat, menj el masszázsra, energiaterápiára, vagy egyszerűen csak használd a víz, az egészséges ételek, a mozgás és a természet, tiszta, friss levegő gyógyító erejét. Visszanyerve testi-lelki egészséged és erőd, rezgésszinted is emelkedik és könnyedén vonzod magadhoz a pozitív eseményeket.

3-as kártya Őrangyalod arra kér, hogy bízz meg azokban az emberekben, akiket az ég azért küld, hogy a segítségedre legyenek. Ne félj segítséget kérni, és elfogadni azt. Az égi segítség egyik emberen keresztül jut el a másikig. Az Őrangyalok őrködnek emberei kapcsolataid felett is. Biztonságban vagy.

Jóportál


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szerdai nap Angyal üzenete – Végezz testmozgást!

A kéz betegségeinek lelki háttere

Boldogságkristályok - a csillagjegyed szerint

A Vihar – amely megváltoztatja a megrekedt helyzeteket, lerobbantja a falakat

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk