Napi pozitív

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.
Abraham Lincoln

Válassz egy angyaltollat és tudd meg, melyik Arkangyal segít most téged!

Az Arkangyalok nagyhatalmú szeretetteljes vezetők, és védelmezők, akik segítenek, és támogatnak minket életutunk során, és gyógyulást hoznak életünk bármely területén.

 

Válassz egyet a 3 angyaltoll közül, és tudd meg, hogy melyik Arkangyallal állsz most szoros kapcsolatban, ki az, aki vezet, védelmez és segít Téged jelenlegi élethelyzetedben:

1-es angyaltoll – Mihály Arkangyal


Most Mihály Arkangyal minden erejével melletted áll. Védelmez és támogat téged! Megvéd a negatív energiáktól, és segít, hogy életedben olyan változtatásokat vigyél véghez, melyek közelebb visznek életfeladatodhoz. Bármikor elbizonytalanodsz, vagy félsz, hívd őt, hogy tisztítson meg a félelem energiáitól, és töltsön el téged hittel, erővel. Mihály Arkangyal védelmezi otthonod, szeretteidet, és téged is! Bármikor fordulj hozzá bizalommal és beszélj neki a félelmeidről, nehézségeidről. Mindenben segít neked!

2-es angyaltoll – Zadkiel Arkangyal

Zadkiel Arkangyal veled van és segít, hogy igazságosan oldódjon meg élethelyzeted, problémád, amiben most benne vagy. Isten igazságát közvetíti minden érintett felé. Hívd őt, ha úgy érzed égi támogatásra van szükséged, és szeretnéd, ha valami, ami nyomaszt téged, lezárulna, megoldódna, úgy hogy a megoldás az isteni rendet kövesse. Hamarosan igazságosan fog lezárulni az a probléma, ami miatt most aggódsz. Bármilyen csalódást is éltél át, Zadkiel Arkangyal begyógyítja a szívedet!

3-as angyaltoll – Haniel Arkangyal


Haniel Arkangyal segít most neked, hogy emlékezz arra, ki vagy valójában. Emlékezz az erődre, és higgy abban, amiért teszel, amiért dolgozol. Erősíti hited önmagadban, segít, hogy kibontakozhassanak a képességeid, és felvállalva azokat kövesd saját igazságodat! Ne add fel önmagad, ne add fel elveidet, ne hódolj be és ne fogadd el az igazságtalanságot, a bántást, a durvaságot. Állj ki önmagadért, Haneiel Arkangyal veled van, és támogat téged abban, hogy szeretettek, hittel, erővel járd a saját utadat!

Sándor Judit-Jóportál

 

 


Kép:awakeningpeople.com

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Bikák, Szüzek, Bakok, Halak! Életetek legnagyobb változásával szembesültök 2018-ban!

Az új lehetőség kopogtat az ajtódon. Engedd be!

A szerdai nap Angyal üzenete - Minden jóra fordul!

A pénteki nap Angyal üzenete - Nagyszerű áldások várnak rád!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk