Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Így hangolódj össze Isteni Éneddel!

Neked, mint fizikai lénynek meg van a lehetőséged, hogy összhangba hozd magad a nem fizikai, Isteni Éneddel. Valójában életed mindig e két rezgés viszonyáról szól.

Az egyik a fizikai éned fókusza, a másik pedig Felsőbb Éned fókusza.

Amikor a fizikai éned úgy fókuszál, ahogyan a nem fizikai éned, akkor egy egységes rezgést közvetítesz és rákapcsolódsz a világokat teremtő energiára.


Ilyenkor a tisztánlátás, a stabilitás, az életerő, az intelligencia magas fokát éled meg. Ilyenkor teljes mértékben önmagad vagy, fizikailag, mentálisan és testileg tökéletes egyensúlyban. A sejtjeid tökéletesen kommunikálnak egymással, minden fizikai részed, az elméd, a tested, a lelked összhangba kerül, Te pedig folyamatosan gyarapodsz minden téren.

Honnan tudod, hogy gyarapodsz? Onnan, hogy fantasztikusan érzed magad. Élettel telinek, ébernek, lelkesnek érzed magad és imádod az életet. Csodálatosan teljesnek érzed magad, mert teljesen önmagaddá váltál. Összhangba kerültél azzal, aki valójában vagy.

És ha ilyenkor valaki kapcsolatba lép veled, akkor a teljes éneddel kerül kapcsolatba, a Forrásoddal, az Isteni Éneddel, a Lelkeddel, a Szíveddel.

Hatalmas különbség van a kettő én között. És minden csak a fókuszálásról szól.


Arról, hogy arra fókuszálj, amivé váltál a rezgéseid valóságában; a teljes éneddel élj, fejezd ki magad, a saját példádon keresztül taníts, és mutasd meg mit jelent a feltétel nélküli szeretet.

Nem igazán fogod szeretni azokat a dolgokat, amiket kapsz, ha nem fókuszálsz arra tudatosan, amit be akarsz vonzani az életedbe.

De amint figyelni kezdesz a gondolataidra, mert fontos számodra az, ahogyan érzed magad, mert megértetted miért fontosak az érzelmeid és megértetted, hogy a Forrásenergia kiterjesztése vagy, aki jelentős mértékben hozzátesz a nagy egészhez.

Állandó kapcsolat áll fenn közted és Felsőbb Éned között.


Azzal, hogy tudatosan irányítani kezded a gondolataidat, onnantól kezdve képes leszel az energia összpontosítására is. És amint képes leszel az energia összpontosítására, a vonzásod irányát is szabadon alakíthatod. Amint pedig a vonzásod irányát is alakítani kezded, az életed úgy fog változni, ahogy Te szeretnéd.

Ameddig nem válsz tudatos, szándékos emberré, aki irányítja figyelmét és ezzel érzelmeit, addig nem változik semmi. E nélkül nem lehetsz tudatos teremtő.

Fontos az, hogyan érzed magad!

Abraham-Hicks


Képet szerkesztette: Jóportál

Olvasd el kapcsolódó cikkünket5 figyelmeztető jel Felsőbb Énedtől, amit soha nem szabad figyelmen kívül hagynod! 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent...

Angyali Gyógyító Oldás - Tisztulj meg a negatív karmádtól!

Obszidián: erős védelmező kő, páncélt von körénk a negatív hatások ellen

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a december! – Számmisztika!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk