Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

A pont kezelése 16 betegség esetén hatásos

A meridiánokon át futó, belülről érkező (öröklött) ősi energiák és a kívülről érkező esszenciális energiák (életfenntartási, táplálkozási, légzési) a 100,5-176 Hz-es frekvenciatartományon keresztül életerővel, életesszenciával, információval töltik fel az adott energetikai pályához tartozó szerveket, testrészeket. 

 

Ha a meridiánokban hömpölygő biofizikai, biokémiai, bioelektromos, biomagnetikus, pszichikai, valamint mentális energia-és információáradat kiegyensúlyozottan áramolva akadálytalanul eljut a szervek szöveteihez, sejtjeihez, atomi és szubatomi részecskéihez, akkor az egészség és a harmónia testi-lelki-szellemi szinteken is jelentkezik.


Ha a meridiánban túlzott vagy akadályozott áramlás, lokalizált dilatáció vagy elzáródás miatt áramlási hiba szakítja meg a megfelelő szöveti anyagcserét, az energiablokkok, a kevés életenergia vagy a külső (az emberi étertesten kívüli) energiatérből jövő túl erős stimuláció, inger miatt betegség alakul ki.

A pont neve: feng fu („gerincvelő tengere” pont)

Meridián: Korm 16 (kormányzó meridián)

Elhelyezkedése a testen: 1. nyakcsigolya tövisnyúlványa alatt


Masszázstechnika: eloszlatás 30 másodpercig

Hatása: fejfájás, idegkimerültség, szemfájdalom, szédülés, influenza, csalánkiütés, rhinitis, homloküreg-gyulladás, hemiplegia, agyvérzés, félelem, aggodalom, homályos látás, nyakmerevség, torokfájás, hányás.

 

Késmárki László: Kézdoktor Egészség kézi vezérléssel Ankh Kiadó 2015.


 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2016. július 4.: Újhold a Rákban - Kapcsolódás, biztonságkeresés, kreativitás

Az Univerzum üzenet – A béke, gazdagság, szerelem időszaka köszönt rád!

November – Az Égi Áldások Hónapja!

Imádott gyerekjátékok- szeretni sosem elég!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk