Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Csillagjegyek üzenete - Kinek mit tartogat a péntek 13?

A pozitív gondolatok kedvező események előidézését segítik elő, a negatív gondolatok pedig kedvezőtlenekét. Ez az Univerzum törvénye. Akár hiszünk a péntek 13 legendájában, akár nem, ettől még lehet nagyon szerencsés vagy extrém szerencsétlen ez a napunk. Nézzük hát csillagjegyekre bontva, ki mit várhat a 2017. októberi péntek 13-tól:

KOS


A csillagoknak és a jóslatoknak csak addig hiszel, amíg számodra szerencsés történésekről közvetítenek. Mivel szeretsz első lenni, ritkán fordul el, hogy nem sikerülne, amit elterveztél. Viszont a babonákat megelőzve ne siess ma sehova, hogy az Uránusz hirtelen meglepetéseit a lehető legpozitívabban tudd fogadni.

 

 

BIKA


Te két lábbal állsz a földön, mégis fantasztikus intuícióval rendelkezel. Igaz, a babonákban kevésbé hiszel, és épp emiatt ez a péntek 13 a szerencsétlenség helyett valódi érzéki örömöket tartogat számodra, legalább egy ínycsiklandó vacsora vagy egy kiadós alvás formájában.

 

 

IKREK


Az Ikrek között akadnak babonásak és abszolút szkeptikusak is. Attól függ, melyik tábort erősítik, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a természetfeletti módszerek, hírek kapcsán. Mindenesetre intellektuális fürgeségetek szerencsére megóv benneteket a nagyobb szerencsétlenségektől. Inkább brillírozni fogtok ezen a pénteki napon, mint csendben a sarokban várni a „szerencsétlen nap“ végét.

 

 

RÁK


Mivel a Rák jegy uralkodója a Hold, így a Holdat érő hatások meghatározhatják hangulatodat, ami pedig befolyásolja aktuális gondolataidat. Babonák ide vagy oda, a péntek 13.-a reggelt indítsd egy jó kis meditációval vagy sporttal. Az érzelmi kilengésekre érdemes egész nap odafigyelned, mert a túlzások ma könnyen félreértésekhez vezethetnek.

 

OROSZLÁN

Életörömödet egy ilyen babonás nap sem tudja háttérbe szorítani, ami nagyon is helyes! Habár az Oroszlánok inkább önmagukban, mint a vak szerencsében bíznak, ma is (!) próbálj meg az arany középúton maradni. A szerencsejátékozásra viszont inkább egy másik napot válassz.


 

 

SZŰZ

Bár a szervezettség, a rend és az univerzális rend, mint például az asztrológia „szabályai“ elfogadhatóak számodra, a babonákat minden bizonnyal felülírja nálad a józanész. Viszont ha ma precízen figyelsz a belsődből jövő üzenetekre is, akkor egy abszolút kiegyensúlyozott napod lehet.


 

 

MÉRLEG

Számodra az igazi balszerencse, ha egy nehéz szituációban nem kapsz támogatást, vagy ha igazán egyedül érzed magad. Szerencsére ezen a pénteken ezek közül egyik sem valószínű, mivel a Nap és a Merkúr is a Mérleg jegyében jár, ráadásul harmonikusan kapcsolódnak a Vénusz-Mars együttálláshoz. Gyönyörű szép!  Éljen az októberi péntek 13!


 

 

SKORPIÓ

Bár babonásnak nem vagy mondható, de teljesen magától értetődő számodra, hogy vannak természeti törvények, melynek bizony az emberek is alá vannak rendelve... Ez a péntek 13 jól kiaknázható lehetőséget tartogat számodra, mert a Jupiter már a keddi naptól kezdődően meghatványozza energiáidat.


 

 

NYILAS

Az örök szkeptikus jegyében születtél, így a babonák tényleg nem Neked valók. Örök lelkesedésed számos csalódástól és balszerencsétől megkímélt már, ami a továbbiakban is így fog maradni. Ezen a péntek 13-án csak arra figyelj oda, hogy mérsékletes legyél. Ha józan kereteket tudsz szabni szükségleteidnek és vágyaidnak, akkor bármit sikerre viszel.


 

BAK

Te a szerencse és a balszerencse helyett a kemény munkában és a szorgalomban hiszel, mivel erre az élet már több ízben is megtanított... Azonban ez a péntek 13 leginkább arra kívánja felhívni a figyelmedet, hogy a buzgóságot egyesítened kell az érzelmi megközelítéssel és a kézzel nem megfogható energiákba vetett hiteddel, mert így még messzebbre el tudsz majd jutni. Ne félj megnyílni és átérezni, hogy minden rosszban kell, hogy legyen valami jó is!

 


VÍZÖNTŐ

Mivel a tudományos megközelítéseket jobban szereted, így a babonák távol állnak a világodtól. Téged a péntek 13 sem képes korlátozni. Ezen a napon is sokkal inkább érdemes a lehetőségekre koncentrálnod, különös tekintettel a kapcsolataidon vagy gondolataidon keresztül érkező üzenetekre.

 

 


HALAK

 

 

Számodra az egész világ egy hatalmas "varázslat", melynek természetesen a babona is része. Azonban a mostani péntek 13-at szerintem nem sorolhatjuk a balszerencsés bűbájok közé. Sokkal inkább egy igazán misztikus, gyógyító csodában lehet részed, ha rendkívül érzékenységeddel, fogékonyságoddal kapcsolódsz az univerzális energiákhoz.


Írta: Sebestyén Ágnes - pozitivkisugarzas.blogspot.hu

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Abraham-Hicks üzenete a most zajló változásokról

4 árulkodó jel, ami arra utal, hogy valakivel már találkoztál előző életedben

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Kérj bármit, amire csak szükséged van!

Rafael Arkangyal üzenete szombat estére - Csodára számíthatsz!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk