Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

5 tanács, ami átsegít a nehézségeken!

A nehézségek általában előzetes bejelentés nélkül érkeznek, így senki sem áll készen a fogadásukra. 

Gyakran halljuk, hogy a nehézségek erősebbé tesznek… és ez így is van! Előbb vagy utóbb minden jóra fordul és győztesként szállunk ki a „csatából”!


Íme, 5 tanács, ami átsegít a nehézségeken:

1. Éld meg az érzéseidet!

Sírhatsz, de hamarosan újra nevetni fogsz! Az érzelmek megélése nagyon fontos. Ne fogd vissza magad! De ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez az állapot nem lehet tartós!

Átgondolni a helyzetünket egy nagyon világos célt szolgál. Abban segít, hogy elfogadjuk a történteket, és előre haladjunk helyzetünk megváltoztatása érdekében!


Te döntöd el, hogy mennyi ideig fogod sajnálni magad és mennyi idő alatt állsz talpra! Megérdemled, hogy újra mosolyogj! Ne félj hát, a nap újra rád ragyog!

2. Segíts magadon!

Vannak barátaid, szerető családod, de a nehézségekkel egyedül is szembe kell tudnod nézni!

Akarat, energia és remény nélkül elég nehéz lesz kimászni a sötét gödörből, amibe beleestél. Aki a legjobban segíteni tud neked, az te magad vagy! Cselekedj hát és változtasd meg az életed!


3. Változtasd meg a hozzáállásodat!

Vannak olyan dolgok, amelyeket sajnos át kell élnünk: veszteség, betegség, családi problémák stb. Ezek nem csak tőlünk függnek… minden erőfeszítésünk ellenére ezekre a dolgokra mások is hatással vannak.

De ne felejtsd el, hogy a saját gondolataidért csak és kizárólag te vagy a felelős! Ha a körülményeket nem tudod megváltoztatni, a hozzáállásodon változtathatsz! Állj mindenhez úgy, hogy azt mondod magadnak: „Meg tudom csinálni!”, és meglásd, új erőkre fogsz találni, melyek támogatják törekvéseidet!

4. Keresd meg az erődet!


A láthatatlan tér, amely körülvesz bennünket, biztonságot nyújt számunkra. Azonban, ha nehézségekbe ütközünk, sokszor úgy érezzük, hogy ezek a láthatatlan falak összeomlanak és mi teljesen védtelenek leszünk.

Ne félj! Minden rossz, valami nagyobb jóért történik. Emlékeztesd magad arra, hogy az élet megy tovább és minden úgy történik, ahogy a legjobb számodra. Keresd meg magadban az erőt!

5. Őrizd meg a belső béke és egyensúly érzését!

Rohanunk… elvégezzük a napi feladatokat és este fáradtan érünk haza. De gondolj bele! Mikor gondoltál utoljára az érzéseidre? Mikor foglalkoztál a belső világoddal? Mikor beszélgettél egy kicsit önmagaddal?


Ne hanyagold el magadat! Ha mindig csak az anyagi javakat hajszolod, elfelejtheted a valódi boldogság érzését. Minden nap törekedj a belső nyugalom érzésére! Szánj magadra legalább 10 percet minden egyes nap! A belső nyugalom hatással van az egész lényedre. Így, ha nehéz időszak jön, te megerősödve tudsz elébe állni!

Légy részese az élet áramlásának és ne feledd, minden vihar után kisüt a nap!

 

Szerző: Jóportál


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy kártyát és nézd meg, mi vár rád a jövőben!

Mit árul el neved a sorsodról?

A harmadik vasárnap angyala

10 önámítás, ami távol tart minket a sikertől

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk