Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Obszidián: erős védelmező kő, páncélt von körénk a negatív hatások ellen

A kristályok hatalmas energiával ruházhatják fel tulajdonosát. Gyógyíthatnak, védelmezhetnek, lelki fejlődésben is szerepet játszhatnak.

Az obszidián kőzet olyan olvadt lávából alakult ki, amely nagyon gyorsan lehűlt, így nem volt ideje kikristályosodni.  Az obszidiánnak nincsenek határai vagy korlátai. Rendkívül nagy teljesítményű kő.  Felfedi az igazságot, felszabadíthatja a korábbi problémákat, beleértve az olyan érzelmeket, mint a félelem, a harag és a stressz. Az obszidián elől semmi sem rejthető el.


Arra ösztönöz bennünket, hogy növekedjünk.

Nagyon erős védelmező kő, amely védelmet nyújt a negativitás ellen, úgy, mintha egy páncélt vonna körénk. Földelő kő, elszívja a negatív energiákat a környezetből. Hasznos lehet érzékeny emberek számára. Blokkolja a lelki támadásokat is.

Az obszidián élénkíti a lélek célját. Kiküszöböli az energia blokkokat és enyhíti a feszültséget. Ösztönzi a növekedést minden szinten. Sürget bennünket, hogy fedezzük fel az ismeretlent, és új távlatokat nyissunk magunk előtt.

Szerző: Jóportál


Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Bibliai üzenet - Képes vagy elbánni mindazzal, amit az élet hoz

Paulo Coelho: A mágikus pillanat

Ebben a hónapban gyökeres energiaváltozások lesznek a Földön! Szeptember 28-án érkezik a CSÚCSPONT!

A szerdai nap Angyal üzenete – Rád égi fényünkkel vigyázunk

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk