Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Angyali segítség családi karmaoldáshoz és fiatalságunk megőrzéséhez

Kedves Olvasó,

Az alábbi cikk témája a családi karmaoldás témakörével foglalkozik, továbbá azzal a kérdéskörrel, hogy - függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk - hogyan programozzuk életünk utolsó fázisát vitalitásunk megtartására és egészségünk megőrzésére.

Kezdetnek szeretnék megosztani veled egy személyes történetet egy évekkel ezelőtti élethelyzetemről.


Lányom, Vivienne - most 14 éves - már nagyon korai kisgyermek korától kezdve néha gyötrő gondolatok fogságába került. Ilyenkor attól rettegett, hogy velem valami baj történik és ő gyerekként elveszít engem. 

Bár tudtam, hogy ezek a megnyilvánulások minden gyerek életében hozzátartoznak bizonyos életfázisokhoz, az intuíciómra hallgatva angyali vezettetést kértem a helyzetre. Az angyalok több hónapon keresztül intenzíven segítettek nekem a kérdéseimre megtalálni a választ, míg végül összeállt egy értelmezhető kép a fenti helyzetről. 

Az angyalok tiszta belső képek formájában, - amelyek gyakran álmomban jutottak el hozzám -, megmutatták karmikus kapcsolódásainkat lányommal. Megértettem, hogy több előző életünkben is tragikus körülmények között fiatalon veszítettük el egymást, és lányom gondolatvilágába a tudatalattijából érkezett az információ. Megvilágosodtak továbbá saját gyötrő rémálmaim is amelyeket, abban az időszakban többször is átéltem. Ezekben az álmokban rendszeresen életemet vesztettem és álombeli kétségbeesésem legnagyobb forrása az volt, hogy nem tudok gondoskodni a gyermekeimről. 

 


Mielőtt pánikba eshettem volna, hogy ezen életemben ez újra megtörténhet velünk, az angyalok megértették velem, hogy itt családi karmavonalról van szó (édesanyám 8 éves volt, amikor elvesztette az ő édesanyját, én pedig 32, amikor elvesztettem az enyémet), amelynek elengedése és feloldása az én életfeladataim közé tartozik. 

 

Az angyalok azt is elmagyarázták, hogy a Vízöntő tudatosságú létünk keretei között, a karma elengedéséhez már nem kell megélnünk azt újra és újra, hanem elegendő annak felismerése és elismerése, majd a határozott szándék kinyilvánítása, hogy nem kívánjuk folytatni a karmikus táncot. 

 


Megértve az összefüggéseket, az angyalok rávezettek, hogy vizsgáljam meg az édesanyám életét, összehasonlítva az enyémmel, megkísérelve feltérképezni azt, hogy milyen hasonló kihívásokkal kerültünk mindketten szembe és azokat, hogy oldottuk meg. Felbuzdulva a vizsgálódás eredményén ugyanezt megtettem édesapám vonatkozásában is. Mély felismerések birtokába jutottam, és ennek alapján nagyon gyorsan felismertem mi a teendőm ebben az életemben, mind önmagam, mind a lányom, ill. mindét gyerekem vonatkozásában, ahhoz hogy a családi karma nem kívánatos aspektusai ne öröklődjenek tovább.

Ahol szükséges volt, döntéseket hoztam életünk gyökeres megváltoztatásához és elkezdtem programozni magam egy hosszú és vitális életprogramra. 

 

Mottómmá váltak a következő mondatok: 


„ 1OO évig vagy annál is tovább fogok élni!”

„Táncolva fogok átmenni a másvilágra”

„Ha egyszer eljön az időm, vidáman és egészségesen fogok a mennyekbe költözni” 

„ Mindig egészséges vagyok” 


 „Kifogyhatatlan az energiám”

„Fitt vagyok és egészséges”

 

Ezeket a mondatokat először csak a lányom megnyugtatására találtam ki, aztán idővel rájöttem, hogy intuitív átprogramozást végzek önmagamon, amely mára nem csak mély belső meggyőződésemmé vált, hanem fizikai létem részévé is. 


Úgy tűnik fizikai testem és mentális állapotom elhasználódása életkoromhoz képest lelassult és soha nem éreztem magam ennyire vitálisnak, erősnek és egészségesnek, mint most. 

 

Az angyalok ezzel az üzenettel szeretnék felhívni a te figyelmedet is annak jelentőségére, - hogy függetlenül életkorodtól, tervezd meg tudatosan életedet, hogy hozzád méltó teljes és egészséges életet élhess életed utolsó percéig. Ne fogadd el, hogy majd betegen és leépülve kell elhagynod földi létedet, bármikor is következik az be.

 


Az emberi lét nem betegségre és leépülésre van predesztinálva, hanem JÓ-LÉTRE és EGÉSZ-SÉGRE. Ha nem szeretnéd, hogy a betegségek és tested leépülése legyen az utad, akkor annak megváltoztatása csakis a te kezedben van, és a siker mértéke az erről alkotott tudatosságod szintjétől függ. Folyamatosan figyeld, tehát szóhasználatodat és gondolataidat egészségről, lelki, fizikai és mentális állapotodról és ha nyakon csíped magad negatív megnyilvánulásokon, azt azonnal korrigáld egy pozitív meggyőződéssel.

Ha padig úgy érzed életed valamely területe megrekedt, nem vagy elégedett vagy boldog vele, szánj időt arra, hogy megvizsgáld ezeket a területeket a közeli családtagjaid életének tükrében is. Feltehetően te is mély összefüggéseket fogsz felismerni bennük, amelyek hozzásegítenek a helyes választások és döntések és ennek alapján a változtatások kialakításához, amelyektől jobban érzed majd magad.

 

Kérj angyalaidtól segítséget, mind karmikus feladataid és lélek küldetésed megértéséhez, mind az életed jobbítására vonatkozó választások, lépések és döntések megtalálásához, meghozásához és megvalósításához.


 

Az alábbi fohász segíthet neked ebben:

„ Angyalaimhoz, Szellemi Vezetőimhez, Felsőbb Énemhez, és a Teremtőhöz fordulok most:

Kérlek benneteket segítsetek nekem, hogy megnyithassam szívemet a lelkemmel való együttműködéshez, hogy élvezhessem életem értelmét. Segítsetek, hogy átadhassam magam az Isteni Tervnek és Akaratnak és elkötelezzem magam önmagam szeretete és tisztelete iránt. Segítsetek, hogy ne ítélkezzek gondolataim és érzelmeim felett, amint a bizalom egy új szintjére lépek, és elhagyom elmém önkorlátozó gondolatait, meggyőződéseit és egyéb berögzült programjait. Kérlek segítsetek, hogy feltölthessem magam a Tiszta Feltétel Nélküli Szeretet magas rezgéseivel és hogy visszataláljak a bennem rejlő Istenihez, hogy eggyé válva vele életemet újrarendezhessem olyan új döntésekkel és választásokkal, amelyek engem szolgálnak. Segítsetek, kérlek, hogy teljes mértékig elfogadhassam, hogy a szeretet megnyilvánulása vagyok és ebben a pillanatban is gyógyulok és áldott vagyok! 


Így legyen, mert így akarom!

Ámen ”

 

Angyali áldásban bővelkedő vidám szép napot kívánok neked....


Légy elnéző Önmagaddal és Másokkal szemben!

 

Áldás, Szeretet, Angyalok, Békesség és Bőség legyen életed része...(ÁSZABB) 

Angyali üdvözlettel és szeretettel,


 

Mayer Andrea

www.angyalhid.hu és www.noiesero.hu


 

dr. Mayer Andrea novemberi  haladó tanfolyamai februárban várhatóak újra.

A nőies erő tréning novemberben is megrendezésre kerül.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Megbocsátás – szabadítsd fel magad! – Gyakorlat

15 idézet, amely megérinti a lelkedet

A jólét kopogtat az ajtódon! – Engedd be!

Újhold és százszoros teremtő erők napja van ma: hívd életre a csodákat!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk