Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

4 dolog, amire minden nap érdemes emlékeztetni magadat

Rohanó világunkban könnyen szem elől veszthetjük a valóban fontos dolgokat. Sokszor azokat hagyjuk figyelmen kívül, amitől az élet olyan szép. A látszólag jelentéktelen részletektől teljesen megváltozhat az életszemléletünk.

Íme, 4 dolog, amire emlékeztesd magad minden nap:


1. Mindig legyél hálás!

Lehet, hogy elromlott a kocsid és nem engedheted meg magadnak, hogy megjavíttasd. Jelenleg munkanélküli vagy és nem találsz állást. Elfelejtetted kifizetni a múlt havi villanyszámlát. De tényleg ezek határozzák meg az egész életedet? Megengeded, hogy a problémák, megrengessék a belső békédet? Ahelyett, hogy a gondokon jár az agyad, irányítsd inkább a figyelmedet a jó dolgokra.

Legyél hálás a családodért, a barátaidért, azért, hogy felébredtél, hogy finom reggelit ettél, és bármi másért, amiért úgy érzed, hogy hálás lehetsz.

Figyeld meg, hogy változik majd a hozzáállásod, ha a negatív gondolatok helyett a pozitív gondolatok színezik ki az életedet! Minden változást te indítasz el!


 

2. A korlátok csak a fejedben léteznek!

A korlátozás csak akkor létezik, ha hagyjuk, hogy visszafogjanak bennünket. Ne hagyd, hogy a monotónia és az élet nehézségei gátat szabjanak neked! Te irányítod a hajót és megvan a lehetőséged, hogy eldöntsd, merre vitorlázol. A legjobb döntést hozd meg!

 


3. A boldogság benned kezdődik!

Nagyon sokat számít, amikor eldöntöd, hogy minden nap úgy kelsz fel, hogy jobb lesz a mai napod, mint a tegnapi. Egy új nap új lehetőségeket is ígér. Minden új napfelkeltével hatalmat kapunk, hogy alakítsuk az életünket. Nem tudsz egy nap alatt mindent megváltoztatni, de ha minden nap egy kicsit változtatsz, máris közeledni kezdesz az általad elképzelt élet felé.

Persze senki sem boldog minden nap minden percében, de ha arra törekszel, hogy mindennek a jó oldalát nézd, akkor minden úgy tűnik majd, hogy sokkal könnyebben megvalósítható!

 


4. Választhatsz, hogy mivel töltöd az idődet!

Sokan sajnos nem szeretik, amit csinálnak. Nem a megfelelő munkahelyen dolgoznak, nem azt tanulják, amit szeretnének stb. Ha nem élvezed a munkádat és nem szereted azt a képzést, amire jársz, akkor itt az ideje, hogy leülj és átértékeld a céljaidat!

Mindannyian megérdemeljük, hogy azt csináljuk, amit szeretünk. Ne pazarold az életedet olyanra, amit nem szeretsz, csak azért mert félsz, hogy mi lesz a következménye! Engedd el, ami már nem szolgál téged!

 


Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az energia forrása benned rejtőzik!

A szerdai nap Angyal üzenete – Ma szerencsés fordulattal áld meg az Ég!

Biztonságos utazásra vágysz? Kérd az angyalokat!

9 módja annak, hogy kivédd a negatív energiákat

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk