Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2016.október 16. - Pozitív változást hoz a Szuperhold

Október 16-án este, épp az év utolsó tízmilliószoros napja előtt (október 22.) ritka égi jelenségnek lehetünk a szemtanúi.


 

Az égen Szuperhold látható, melynek különleges energiája az egész világra hatással lesz: óriási univerzális rezgésemelkedést hoz most a Hold.

A rezgésemelkedés pozitív változásokat indít el. Most minden a helyére kerül.

Tudományos szempontból Szuperhold az, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.


Nézzük meg, mi mindent hoz számodra az októberi Telihold:

 

Itt az ideje a gyógyulásnak:

Itt az ideje, hogy minden sebet (fizikait) és minden lelki sérelmet (sértettség, harag, félelem, bizonytalanság) most meggyógyíts és szeretettel elengedj!


Ha elhatározod magad, hogy most jobban leszel, és felvállalod erődet, akkor minden fájdalom és szenvedés alól, ami visszahúzott téged, most felszabadulhatsz!

Lehetőség, hogy előrelépj az életedben:

Életed azon területei, ahol elakadtál, ahol nem mentek a dolgok 1-ről a 2-re most hirtelen elindulnak a fejlődés és előrelépés útján. Tehát minden olyan dologgal foglalkozz a Telihold után, amiben szeretnéd, ha előremozdulna az életed.

Itt az idő a cselekvésre!


Új ötleteket szeretnél megvalósítani? Akkor vágj bele! Támogató kreatív energiák segítenek most abban, hogy valóra váltsd az álmaidat!

Szabadulj meg a mérgező emberektől az életedben!

Azok a kapcsolatok, melyekben bántanak, megaláznak téged, és visszafognak abban, hogy fejlődj és kiteljesedj, azok most felülvizsgálatra szorulnak. Ha úgy érzed, hogy egyes kapcsolataid csak elszívják az erőd és az energiád, akkor eljött a tökéletes idő ahhoz, hogy leépítsd ezeket az embereket az életedből.

Azokra a kapcsolatokra, amik nem hoznak szeretetet és békét az életedbe, valójában nincs szükséged!


Ne adj hatalmat az egódnak!

Fontos, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozzunk, és olyan dolgokat tegyünk, amik nekünk is jók. Nagyon fontos, hogy szeressük önmagunkat annyira, hogy nemet tudjunk mondani a negatív lehúzó helyzetekre, emberekre. Ám figyeljünk oda, hogy ez ne csapjon át önzésbe! Talán semmi sem olyan fontos, mint a szolgálat, amit a szeretet nevében másokat segítve végzünk az életünkbe.

 

Összességében az októberi Szuperhold által hozott változások pozitívak lesznek. Lazulj el, és add át az irányítást az Univerzumnak! Legyél jelen, ússz az áramlattal – így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen kapcsolódsz a Szuperhold áldásos energiáival, és hogy életedbe nagyszerű dolgok történnek majd!


 

Sándor Judit - Jóportál

 

www.sun-gazing.com cikke nyomán.


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk