Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2016.09.29. - Szent Mihály Arkangyal napja

Mihály Arkangyal nevének jelentése: aki Istenhez hasonlatos.


Ő az égi seregek vezére, aki védelmezi a fényt a negatív erőkkel vívott harc során. A legfőbb védelmezője és vezetője azoknak, akik a fény terjesztéséért vállaltak feladatot itt a Földön.

Bármilyen területen is érdeklődj a spirituális témák iránt és bármilyen meditációkat és gyakorlatokat végezz, mindig hívd magad mellé Mihály Arkangyalt, hiszen meghívása és jelenléte garancia arra, hogy egyedül a fény és a szeretet energiájának megnyilvánulásai érnek el hozzád.

Mihály Arkangyalt a festményeken mindig karddal ábrázolják. Kardjával nemcsak a gonosz erőket győzi le, hanem megszabadít egészségtelen félelem alapú kötelékeidtől is. Segít abban, hogy a félelmeket legyőzve teremtsünk egy szereteten és bizalmon alapuló új világot!

Mihály Arkangyalt bármikor hívhatod, ha úgy érzed, szükséged van védelmére vagy útmutatására.


Egyszerűen csak szólítsd meg: Kérlek Mihály Arkangyal, gyere ide hozzám most, védelmezz engem és önts bátorságot belém a következő helyzetben: (itt mondd el azt a problémát, ami miatt félsz vagy aggódsz.) Mihály Arkangyal bátorságot, önbizalmat és erőt önt beléd és minden szituációban védelmez téged a negatív energiákkal szemben.

Mihály Arkangyal üzenete:

 


SZERETTEIDDEL EGYÜTT BIZTONSÁGBAN VAGY!

 

Mihály arkangyal vigyáz rád és a szeretteidre; azokra a családtagokra és barátokra is, akik már eltávoztak.

Ez a kártya azt jelzi, hogy megnyugodhatsz, mert az arkangyal minden részletre kiterjedően gondoskodik rólad és a szeretteidről.


A kártyán lévő imádság:

Istenem és arkangyal! Köszönöm, hogy vigyáztok rám és szeretteimre (itt felsorolhatod a nevüket). Kérlek segíts, hogy biztonságban érezzem magam, megnyugodjak, a számomra fontos dolgokra figyelhessek, és boldogan, egészségesen élhessek.

 

 


(Doreen Virtue - Mihály Arkangyal Kártya)

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

 

 


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk