Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Karácsonyi adománygyűjtés Gyöngyösön

2015-ben ismét megvalósult az Ajándékdoboz Alapítvány karácsonyi adománygyűjtése.


Az Ajándékdoboz Alapítvány a gyöngyösi és Gyöngyös környéki települések rászorulóit segítette az idei év decemberében is. 

Az adománygyűjtő pont helyszínét a gyöngyösi Belváros Téren helyezték el, ahol a Bori Mami étterem közreműködésével az adománygyűjtés mellett mindenkit ünnepi fényekkel és színvonalas műsorokkal vártak.

Megkülönböztetett figyelmet élveztek a gyermekek, akik részére az Ajándékdoboz Alapítvány 2000 darab mikuláscsomagot osztott ki és karácsonyi játszóház várta őket egész decemberben.

 


Az Ajándékdoboz Alapítvány karácsonyi adománygyűjtése eredményeként december hónapban 10 autóval, 26 településen, mintegy 3600 tartós élelmiszercsomag, közel 1200 fenyőfa és 300 játékcsomag került szétosztásra 1200 rászoruló részére.

 

Az Ajándékdoboz Alapítvány a rászoruló adományozott családok körét a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ vezetőjével, Maka Piroskával együttműködve, a szociális és egészségügyi ellátó rendszer adatai alapján határozta meg.

Az alapítvány vezetői fontosnak tartották, hogy a csomagokat közvetlenül a rászorulók kapják kézhez.Ezért a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány Klausmann Viktor vezetésével, ill. a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ munkatársainak együttműködésével, és segítségével szállították ki a csomagokat, a családok és rászorulók részére.


A tartós élelmiszercsomagok és a fenyőfák Dobróka Tamás és a HE-DO Kft. mint az Ajándékdoboz Alapítvány kiemelt támogatói segítségével tették szebbé 1200 család Karácsonyát.

Az Ajándékdoboz Alapítvány ezúton is köszönetét fejezi ki együttműködő és támogató partnereinek, és minden közreműködő polgárnak  az élelmiszer adományokért.

Köszönetet érdemelnek azok a gyerekek, akik játékaikat rászoruló gyerektársaiknak ajánlották fel! És köszönet a szülőknek, óvó néniknek, akik a gyermekeket felelősségvállalásra és összefogásra nevelik!


 "Nem számít, ki vagy, kedvesnek lenni a legkönnyebb dolog, amit tehetsz."

 

Dwayne Johnson

 


 

Támogató:


Ajándékdoboz fényképe.


Jóportál

 

Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk