Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Új Energia - A 7 PECSÉT Gyakorlata

Egy gyakorlat, ami segít neked, hogy egyensúlyba kerülj.

Az Otthonból idevezető úton, a Leszületésünk folyamatában elraktározódnak utazásunk mintázatai, körülményei. Ezek, mint energiamintázatok tárolódnak bennünk, mélyen belénk vannak ágyazva, le vannak pecsételve. Információk ezek, akár korábbi életekből. Régi mintázatok, régi paradigmák, olyan energiák, melyek most készen állnak a változásra, megújulásra.

 

Hét pecséttel születünk, ezek emlékét az energetikai testünkben hordjuk, és csakraként említjük, így emlékezünk. Ezek a pecsétek olyan információt, vibrációt tartalmaznak, melyek segítenek nekünk abban, hogy Lélek szintű életet éljünk.

 


Most, ha úgy döntesz, felnyithatod ezeket a pecséteket magadban, testedben. Gyengéden és óvatosan feltörjük ezeket a pecséteket és ezzel a régi emlékeket. Lélegezz!

Érkezz meg önmagadba, érezd a jelenlétet! Tudd, hogy ezt a műveletet mindenki csak önmagáért teheti meg. Nem tudjuk megtenni másokért, még gyermekeinkért sem. Egyéni döntés, egyéni felelősség hozzányúlni a pecsétjeinkhez.

Azzal tudsz másoknak, szeretteidnek segíteni, ha most te úgy döntesz, hogy végigcsinálod a folyamatot. Amint megváltozik ennek köszönhetően rezgésszinted és tudatosságod, egy új minőségű energiát fogsz kibocsátani magadból. Energiád semlegessé válik. Ezt a semleges energiát, amit kibocsátasz, bárki felhasználhatja, aki úgy dönt, hogy ezt szeretné, mert ez az energia értékes számára. Használja az energiát amit kibocsátasz, de ezzel a saját akarati energiáiban nem sérted meg, nem kényszeríted semmire. Hiszed vagy sem, az emberek nagy része nem szeretné kinyitni a Hét pecsétet. Meg kell ezt értened és döntésüket tisztelnünk kell. Ha te most a soraimat olvasod, akkor azok közé tartozol, akik már döntöttek és úgy döntöttek, hogy önmagukban feltörik a hét pecsétet.

Hunyd le a szemedet és érezd azokat az energiákat, melyek körülvesznek éppen! Érezd tisztán az energiákat. Érezd, hogy mind a két pólus jelen van a pillanatban. Itt van az is, amit pozitív energiának neveztek és itt van az is, amit sötétségnek. A sötét is része az egésznek, ezt meg kell értsétek. Jelenlétével megmutatja, hogy ő is része a réginek, és te tudhatod, hogy többé már nincs szükséged erre az energiára, most lecserélheted. Már nincs szükség rá olyan módon, ahogy annak idején megteremtetted


Helyezkedj el kényelmesen és lélegezz! Döntsd el, hogy feltöröd a pecséteket. Lélegezz, és érezd, ahogy az energia átáramlik az egész testeden, átjárja sejtjeidet. Lélegezz!

Kezdjük el most a pecsétek feltörését, kezdjük az elsővel.

1.Az első pecsétben az elkülönülés energiája van.

Ez az energia mélyen belénk van ágyazva, azóta velünk van mióta elhagytuk az Otthont és átléptük a Felejtés fátylát. Lepecsételted magadban ezt az energiát, és hitted, élted, és elfogadtad azt, hogy el vagy választva a Szellemtől. Amikor átléptél a Felejtés fátylán, megérezted, hogy milliónyi darabra hullasz szét, és ez az érzés teremtette meg az elkülönülés érzését.


Az elkülönülésnek az ez érzete azóta veled van, késztetve téged arra, hogy Hazatérj, sóvárogj az Otthon után…képtelen vagy feloldani ezt az energiát…vágysz arra, hogy újra átöleljen téged az Otthon karja, az Egységé, ahonnan jöttél. Lásd most meg és tudatosítsd magadban, hogy ez a szeparáció mindössze egy illúzió volt. Arra kellett, hogy elmehess a saját utazásodra. Eddig nagyon jól szolgált téged. Ma már nincs szükséged rá, elengedheted. Engedd el ezt az energiát!

Sok olyan szemlélet volt és van a világban, ami erősíti ezt a szeparációs krízist mindenkiben. Próbálták bennünk még mélyebbre ágyazni mindezt. Felerősítették és felnagyították bennünk az elkülönülés energiáját. Ez volt eddig a Régi paradigma, a régi energia, és a réginek már nincs helye az Újban. Lássátok meg, hogy nem vagytok elszeparáltak, és valójában sosem voltatok.

Ismerjétek fel és tudjátok, hogy össze vagytok kapcsolódva a Szellemmel, az Otthon energiáival és bármikor visszatérhettek.Nem vagytok száműzöttek, magatoktól jöttetek. Jöttetek, hogy segítsetek, hogy Fényt tartsatok a sötétben. Lássátok meg, hogy bármikor tudtok kapcsolódni Szellemi szüleitekkel, rajtuk keresztül az Egységgel.

Szíved minden szeretetét fordítsd most Önmagad felé, hogy fel tudjon nyílni a pecsét. Engedd, hogy megtörténjen! Soha, senkinek ne hidd el ezután, hogy el vagy különülve Istentől az Otthontól! Soha.


2.Második pecsétben rejlik az Én energiája.

Akkor, amikor megtapasztaltad az elkülönülést, ugyanabban a pillanatban kezdted el megtapasztalni az Ént is. Felismerted saját azonosságodat és a saját spirituális ujjlenyomatod mintázatát. Ez volt az Én felismerése, ugyanakkor ez teremtette meg az Én kételkedését, kétségbeesését is. „Ki vagyok ÉN? Miért nem vagyok OTTHON? Miért vagyok az ürességben?” Amikor tudatosul az én és az ezzel együtt járó én kétely is, az adja meg az energiát az Én ön-felfedezéséhez is. Hosszú-hosszú idők óta tart az utazásotok, hogy felfedezzétek, kik is vagytok, s kik nem vagytok.

Sokan mondják, hogy az Én nem jó, hibás, rossz dolog és próbálják bizonyítani, hogy számodra is szükségtelen.

Az Új energiában van ÉN. Van én-ön-felismerés, én-megértés.


Amikor ráébredsz az Énedre, emlékezni fogsz az utazásra, ami ide hozott. Emlékezni fogsz arra, ki vagy. Így, miután ilyen fontos az Én számunkra, semmiképpen nem megtagadható, nem elpusztítható.

Sokan vannak, akik el akarják pusztítani magukban az Ént, mert elhiszik, hogy az rossz. Sokan vannak, akik Önmagukat is el akarják pusztítani akár fizikai vagy érzelmi szinten az Én miatt. Az Angyalok minden pillanatban azon dolgoznak, hogy megtartsanak téged a kétségeid ellenére, itt, ebben a Létben, időben.

Szíved minden szeretetét fordítsd most Önmagad felé, hogy fel tudjon nyílni a pecsét. Engedd, hogy megtörténjen! Soha, senkinek ne hidd el ezután, hogy el vagy különülve Istentől az Otthontól! Soha.

3.Harmadik pecsét mögött a Sátán energiája van.


A Sátán energiája nem más, mint a dualitás, a világos és a sötét. Régen ennek az energiának saját hatalma volt. De ma már tudjuk jól, hogy a hatalom, csak egy illúzió. A Sátánnak hatalom lett juttatva, saját identitást kapott, meg volt a saját helye. Nagyon mélyen beléd lett ágyazva a megosztottság érzése, hogy választani kell jó és rossz között és ezt az érzést az egyházak erősítették meg.

Van egy félelem, ami fogságban tart téged, és ez az, hogy a Sátán a karmai közé kaparinthat. Versenyt kellett futni a Fényért. Menedéket akartál venni a Fényben. Akármit is tettél, a Sátán előbb vagy utóbb, de mindig rád talált, nem menekülhettél elég messzire.

Ma már tudhatod, hogy a Sátán energiája nem más, mint illúzió. Nem kell dönteni a menny és pokol, a jó és rossz között, ez csak a dualitás része volt.

Elhitted azt is, hogy a Sátán benned is ott van, a részedet képezi. Elhitted, hogy van olyan részed, ami ördögi, elhitted, hogy ezt a részedet lehetetlen szívből szeretni. Kidaraboltátok ezt a részeteket magatokból.


Szíved minden szeretetével nyisd most fel a harmadik pecsétet, hogy egyértelművé váljon, hogy a dualitás illúzió, hogy el hidd végre, hogy az energia csak energia, egészen addig amíg te magad nem teszel rá valami címkét. Ez az energia is a Szellem energiája.

Szíved minden szeretetét fordítsd most Önmagad felé, hogy fel tudjon nyílni a pecsét. Engedd, hogy megtörténjen! Soha, senkinek ne hidd el ezután, hogy létezik a Sátán energiája! Senkinek ne hidd el ezután, hogy a Sátán elkaphat téged! Soha többé ne hidd el, hogy létezik a Szellemtől ellentétes erő is. Ti vagytok a Teremtők, el ne feledjétek!

 4. A negyedik pecsétben a Bűn energiája van.

 Ez a bűn és a bűntudat energiája is egyben. Mélyen beléd van ez az energia ágyazva. A bűntudatot azóta cipeled, mióta elhagytad az Otthont. Bűntudatot cipelsz az miatt, hogy megpróbáltál más angyalokat elpusztítani vagy a hatalmadba keríteni a nagyon régi múltban, még abban az időben, amikor a csillagok, galaxisok lettek megteremtve. Jóval azelőtt, hogy testet öltöttetek volna. Bűntudatot cipelsz, mert valaki elhitette veled, hogy valami olyat tettél, ami miatt nem érdemled meg Isten szeretetét. Bűnösséget érzel.


Amint felnyitod finoman magadban ezt a pecsétet, érezni, fogod, hogy nincs olyan, hogy bűn…csak tapasztalás van.

Szíved minden szeretetét fordítsd most Önmagad felé, hogy fel tudjon nyílni a pecsét. Engedd, hogy megtörténjen! Szabadítsd most meg magadat a bűn terhétől, attól a mély bűntudattól, amit oly régóta hordoztok. Az Új energiában nincs olyan, hogy bűn, tapasztalás van és a tapasztalásnak közvetlen következménye van.

Az Új energiában olyan benső egyensúllyal bírhatsz ahol már nincs késztetésed arra, hogy olyasmit tegyél, cselekedj, ami a többi ember akarata ellenére van, vagy a Föld ellen van. Itt már meg tudsz érteni bármit, már nem mész ellene semminek! Együttérzés van benned, ami lehetővé teszi már azt is, hogy miközben látod, hogy mások szörnyűségeket követnek el, még mindig könyörülettel tudjátok szemlélni, belevonódás nélkül, és szeretni tudtok bárkit, aki részt vesz ebben. Engedd el most a bűnt és a bűntudatot.

Légy az új energia tanítója, segíts a többieknek ezt a nagyon nehéz akadályt megérteni, megfejlődni!


5.Az ötödik pecsét mögött a Szenvedés energiája van.

Nagyon fontos, hogy erre az energiára nagy figyelmet fordíts! A humán spirituális kondíciók létrehozásával lepecsételődött a tudatosságod, a hitrendszered összeomlott, és megteremtetted a szenvedést magadnak. Érzitek, hogy az Otthonba visszavezető út, ami a jóvátétel útja lenne az úttévesztés miatt, a szenvedésen keresztül történik meg. Ez a legfrissebb pecsét.

Saját magatoknak adományozzátok a szenvedést. Fizikai szenvedést, pénzügyi szenvedést, szenvedést a többiek szenvedése miatt. Mondhatjuk azt is, hogy a szenvedés szakértői lettünk. Azzal, hogy szenvedsz a másik helyett, miatt, megtagadod tőle, hogy saját szenvedése legyen. Továbbá minden ilyen helyzetben elveszíted az együttérzésedet!

Magadra veszed a világ szenvedését, az elmúlt életek szenvedését. Magadra veszed az angyalok és az összes többi entitás szenvedését is. Jó mélyen magadba ágyaztad ezt a szenvedés energiát, ami mostani életedben szív problémákat okozhat neked. Olyan mélyre ereszkedtél utazásod során, hogy azt hitted, egyetlen út a szenvedés, amivel kikerülhetsz.


Amint készen állsz arra, hogy kinyisd végre ezt a pecsétet, megtapasztalhatod ahogy a szenvedés energiája átalakul örömmé és teremtő erővé.

Nagyon sokan nehezen fognak megbirkózni a pecsétek felnyitásával, mert ők azt hiszik, az életnek nehéznek kell lennie. Nagyon mélyen meggyőztétek erről magatokat.

Amikor kapcsolódtok az angyalokkal, Szellemi lényekkel nekik panaszkodtok, azt mondjátok: „ A Szentségit! Az élet kegyetlenül nehéz!”

A Szellemi dimenziók lényei erre azt válaszolják: „ A Szentségit! Miért ezt választod, hogy nehéz legyen?!”


Szíved minden szeretetét fordítsd most Önmagad felé, hogy fel tudjon nyílni a pecsét. Engedd, hogy megtörténjen! Engedd meg a szenvedés energiájának, hogy távozzon végre. Engedd most meg az összes szenvedésnek amint keresztülmentél és a mostani szenvedésednek is, hogy végre elillanhasson a tudatodból.

Soha többet ne hidd el senkinek, hogy szenvedni kell! Az Új energia az öröm útja. A beteljesülés útja. Légy büszke arra, aki és ami vagy, és arra amit teszel! Fejezd ki magadat szeretettel! Soha el ne feledd, Angyali lény vagy a Földön.

6. A hatodik pecsét mögött a megváltás energiája van.

Tudod, hogy az utazásod valamelyik keresztútjához érve, kell lennie egy megváltásnak. Kell lennie egy megszabadulásnak. S azt is tudod, hogy nem földönkívüliek lesznek, akik eljönnek ide, hogy segítsenek neked, hogy megváltsanak téged. Még csak nem is egy másik ember.


A megváltás te magad vagy magadnak, akkor amikor megszabadítod magadat az összes illúziótól. A hét pecsét felnyitása maga a megváltás. Négy egyszerű szó szívből történő elfogadásával megtörténik a megszabadulás: ÉN IS ISTEN VAGYOK!

Soha többé, senkinek ne hidd el, hogy valaki más útját kell kövesd!

Szíved minden szeretetét fordítsd most Önmagad felé, hogy fel tudjon nyílni a pecsét. Engedd, hogy megtörténjen! Értsd meg, hogy te magad vagy Önmagad megváltója. Nincs szükségetek megmentésre, csak arra van szükséged, hogy emlékezz! Emlékezz arra, hogy ki is vagy te!

7. A hetedik pecsét mögött az Én energiája van.


Itt az én, már az „Én vagyok”-ként bomlik ki. Az Én vagyok-nak nem kell megkérdeznie, hogy kicsoda. Nem kell megkérdeznie, hogy mi folyik körülötte. Meg van a maga igen mély tudása és megértése mindenről egy teljesen új szinten. A hetedik pecsét mögött lévő Én a dolgokat Isten szívén keresztül érti meg, nem a humán intelligencián át. A hetedik pecsét az Új energia és az Új Föld lehetősége.

Az összes segítő és támogató Szellemi Lény áldásával nyisd most fel végre a hetedik pecsétet.

Ez a pecsét nagyon lassan és lágyan fog kinyílni, szükségetek lesz ez idő alatt az összes angyal szeretetére és támogatására. Ennek a pecsétnek a teljes kibomlása lassan fog megtörténni.

Az első dolgod az legyen minden reggel, hogy belélegzed és üdvözlöd, hogy TE is Isten vagy. Amikor a nap folyamán az elméd csacsog, az egyszerű Én-kétely. Ilyenkor emlékeztesd magadat arra, hogy „Én is Isten vagyok!”


 Amennyiben megnyitod magadat az Új energiára, minden meg fog változni az életedben. Tele lesznek a napjaitok kreatív energiákkal, könnyedséggel, játékossággal, örömmel. Már nem kell, hogy sokat dolgozz! Annak vége! Már mindent megtettél, most már csak élvezned kell az életet, örülnöd és áramolnod kell.

Az új Föld, a Tudatos emberek világa, ezt soha, egyetlen pillanatra ne felejtsd el!

 

Találkozzunk az energiák terében, várunk szeretettel: Andi&Aletta


Talentumok

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az Univerzum üzenete – Szerencsés fordulat közeleg!

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Szeretet

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.augusztus 21. ~ szerda

E, mint: Elengedlek, hogy maradj!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk