Napi pozitív

Ha gondolsz valamire, csináld meg!
Lydia Davis

Karmaoldás az Angyalokkal - Szabadulás a karma visszahúzó kötelékei alól

Angyalaid, ha kéred őket, és kinyilvánítod tiszta szándékod, karmikus feladataid és életfeladatod megértésére, és megtisztítására, akkor segítenek megmutatni azokat a gyógyító lépéseket, döntéseket, elengedéseket, és felismeréseket, melyek feloldanak a karma ismétlődő leckéi alól.

 

Angyali fohász a karmikus leckék megértéséhez és elengedéséhez:

 


"Őrangyalaim, Arkangyalok, Felsőbb Énem, és Teremtőm!

Kérlek benneteket, segítsetek, hogy karmikus leckéim ismétlődését megértve, felismerve, elengedjem az idő minden síkján, azokat a negatív mintákat, programokat, cselekvési – és gondolkodási módokat, melyek korlátoznak abban, hogy lelkem legmagasabb isten által vezérelt tervére emlékezzek és azt megélhessem a mindennapjaimban.

Segítsetek, hogy megtisztulva a karma visszahúzó kötelékei alól, megértve a leckéket, összekacsolódjak a Teremtő szeretetének végtelen forrásával, és megtapasztaljam a legmagasabb szeretet által vezérelt boldog, egészséges, bőséges életet, melyben végig angyali vezettetés és védelem alatt állok.

Tudom, hogy összekapcsolódva a teremtő feltétel nélküli szeretetének végtelen forrásával életem minden pillanatában gyógyulok és áldott vagyok.


Segítsetek, hogy a legmélyebb igazság szerint éljem az életem, és minden pillanatban emlékezzek arra, hogy a szeretet az egyetlen létező valóság.

Köszönöm. Ámen."

 

Szeretettel írta: Sándor Judit - Jóportál


 

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Egészséges akarsz lenni? Harmonizáld a csakráidat!

Ez az apa csinálja a világ legjobb uzsonnáját

5 akadály, ami blokkolja a bőség áramlását, és feloldásuk

Fájdalmat csillapító kéztartások

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk